Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Tehnologia Revolutionara – Un nou mod de viata

Tehnologia revolutionara – Un nou mod de viata. Ce ne ofera? Cum va fi viata noastra in aceasta epoca exponentiala?

Este ceea ce comunicam mereu cu Michelene Bell, una din colaboratoarele mele din Las Vegas. Ne intrebam mereu care va fi modul in care ne vom hrani si cum vom tine cont de alimentatie.

Ea era sigura ca, in viitor, va exista un robot agricol, accesabil ca pret tutror celor interesati. Astfel, agricultorii din tarile din lumea a treia vor putea sa devina managerii domeniului lor, in loc sa lucreze toata ziua pe terenurile lor.

Modul aeroponic de crestere a legumelor si fructelor va avea nevoie de mai putina apa.

Citeste mai mult de ce apa va fi mai ieftina si mai abundenta.

In prezent, 30% din toate suprafetele agricole sunt folosite pentru vaci.

Dar mai multe start-up-uri vor aduce un altfel de proteine ca sursa alternativa, care de fapt va contine mai multa proteina decat carnea. Aceasta va fi etichetata drept “sursa alternativa de proteine.“

Vor fi sacrificate mai putine animale si multi oameni vor reveni la elementele de baza. Vor folosi remedii pe baza de plante.

Imagineaza-ti cum am putea sa folosim mai mult spatiu agricol.

Oamenii vor acorda o mai buna atentie pentru a mentine sanatatea si vor considera orice fel de ingrijire alternativa. Multi vor fi interesati de remedii naturale, de esentele florilor si de mai multe produse naturale.

Atentia fata de sanatatea noastra si o dieta ecologica va fi o necesitate in acest viitor exponential.

Oamenii vor incepe sa aibe un rol activ in ceea ce se intampla si vor incepe sa citeasca etichetele produselor foarte atent. Mai multe mancaruri vor fi pregatite din casa si din gradina.

Cu o electricitate mai ieftina, cu apa mai limpede si mai pura, cu chieltuieli mai putine, oamenii vor constientiza necesitatea minimalismului si vor aprecia mai mult simplitatea.

Astfel, sper ca oamenii sa se reantoarca la radacinile lor, sa considere mai mult traditiile si modul de viata intr-un ritm cu natura.

Redescopera ritmul natural al sufletului tau la Cursul ThetaHealing Rhythm. Regaseste-ti echilibrul perfect divin in ritm cu natura. Invata ce te invata natura la urmatoarele cursuri si evenimente oferite de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023