Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Terapii ThetaHealing la Clinica ProVita

Multi se intreaba,“Care este rolul meu in aceste terapii ThetaHealing pe care le ofer la Clinica Provita?”

Intr-o terapie ThetaHealing, rolul meu este de a te ajuta sa te dedici tie, alaturi de Divinul din tine, cel care Te-a creat. Aceasta ramane insa responsabilitatea ta.

Divinul care ne-a creat ne ajuta, ne indruma şi ne ghideaza, dar noi trebuie sa luam masurile corespunzatoare pentru a face ca lucrurile sa se intample in viata noastra.

Rolul tau este sa te ajuti. Al meu este acela de a te ajuta sa constientizezi ce te poate blica.

De ce ma dedic acestei cariere?

Multi m-au intrebat: “De ce ma dedic acestei cariere?” si mereu am raspuns ca o fac din pasiune pentru viata.

Vad viata ca pe un dar magic si Pamantul ca pe un loc de unde invatam din experiente. Vad lumea este un sistem minunat de feedback, proiectat pentru a ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine, profund. Noi toti avem modelele noastre unice in lume si nu exista nici o modalitate corecta de gandire si de comportament.

Vad clientii si cursantii mai mult decat corp, minte si emotii. Ii vad la nivel de Suflet, Spirit, Sine-Superior, Super-Constiinta, etc.

In ThetaHealing folosesc toti acesti termeni pentru a descrie aspectele noastre profunde, aspecte care transcend cuvintele. Acesta este rolul meu in terapiile ThetaHealing pe care le ofer la Clinica Provita.

Aplic tehnica ThetaHealing de multi ani. Lucrez cu multe persoane din intreaga lume, persoane cu diferite credinte si obiceiuri.

Jimmy Carter spunea ca “noi suntem un mozaic frumos de persoane diferite, de convingeri diferite, de aspiratii diferite, de sperante diferite, de vise diferite.”

Pentru mine este foarte important sa cunosc şi sa respect credintele si valorile individuale ale fiecaruia. De asemenea, este foarte important sa respect confidentialitatea clientilor si cursansantilor care apeleaza la serviciile mele.

Rolul meu este acela de a te ghida in procesul de a-ti reaminti cine esti tu cu adevarat.

Esti pregatit(a) sa intreprinzi actiunile necesare pentru a te cunoaste pe tine insuti cu ThetaHealing?

Incepe acum. Inscrie-te la urmatoarele cursuri ThetaHealing pe care le ofer. Vino alaturi de noi.

2023