Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Theta Healing aplica aspecte ale metafizicii

Theta Healing aplica aspecte ale metafizicii.

Tehnicile ThetaHealing te ajuta sa-ti creezi realitatea asa cum o doresti, aplicand aspecte ale metafizicii.

In timpul scolii, la liceele si la facultatea de Constructii din Bucuresti, am participat la numeroase cursuri de fizica. Fizica prezentata era bazata pe materia fizica sau pe lucrurile care puteau fi masurate in cele 4 dimensiuni ale spatiului: timp, lungime, latime si inaltime.

Dar parca intotdeauna stiam ca exista mult mai mult decat atat, metafizica. ?

“Meta” inseamna “dincolo” si vine de la “prefixul” de “dincolo”. “Metafizica” se refera la aspectele de “dincolo de fizica”, dincolo de dimensiunile masurate in spatiu-timp.

De exemplu, daca cineva te-ar intreba unde este creierul tau, il poti “indica”, “vedea”, “atinge” sau “masura” cu o rigla; il poti chiar “scana” intuitiv, pentru ca este o parte a fizicii sau a dimensiunii spatiu – timp.  

Cu toate acestea, daca cineva te-ar intreba unde este mintea ta, nu poti sa-i “arati” un punct, nu o poti “vedea”, “atinge”, nu o poti “masura” cu instrumentele prezentate in fizica. Poti? ?

Si totusi, cu totii suntem de acord ca mintea exista, asa cum exista imaginatia, emotiile, sistemele de credinta, sisteme de convingeri, intuitia, creativitatea, alegerea, constiinta, sufletul, spiritul, intelepciunea. Toate acestea sunt aspecte ale metafizicii.

Tehnicile ThetaHealing aplica aspecte ale metafizicii.

Metafizica este cunoasterea mintii umane in complexitatea sa totala; cunoasterea relatiei corp, minte, suflet si spirit; cunoasterea si intelegerea procesului dinamic al mintii umane; cunoasterea de transmutare, transformare si transcendere a emotiilor negative in emotii pozitive.

Metafizica este calea in spiritualitate, calea cunoasterii, calea care te ajuta sa creezi constient realitatea ta, asa cum o doresti.

Te-ai intrebat vreodata cum s-a creat sistemul tau de credinte? Te-ai intrebat vreodata daca poate fi anulat sau cum poti schimba convingerile tale?

Ne-am petrecut atat de mult timp sa cercetam si sa intelegem partile “mecanice” ale corpului nostru, ca ale unui automobil. Ne-am petrecut atat de mult timp sa intelegem modul in care fiecare organ este “legat” de alte organe din corpul nostru fizic, cum functioneaza acesta … Si cu toate acestea, avem putine cunostinte cu privire la modul in care se manifesta emotiile, intuitia, creativitatea.

ThetaHealing ofera o mai buna intelegere a “mecanismelor” interne si a procesele mintii, a relatiei acestora cu diferite aspecte metafizice ale constiintei noastre. Invatand cum sa aplici tehnicile ThetaHealing poti invata cum sa transformi convingerile tale negative in convingeri constructive, pozitive.

Astfel, nu numai ca poti transforma convingerile tale pentru a fi tu mai bun in tot ceea ce alegi sa faci, sa te simti mai bine in mod individual si la nivel colectiv – poti ajuta multa lume sa fie mai buna in tot ceea ce face, sa se simta mai bine. Astfel, impreuna putem creea o noua “lume”.

Incepe cu tine. Incepe acum! Inscrie-te la urmatoarele Cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak. Aici poti vedea lista tuturor cursurilor ThetaHealing pe care le predau din 1998.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023