Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
THETA HEALING – CE IMPACT POATE AVEA ASUPRA TA

In ce constau tehnicile de dezvoltare si vindecare alternativa ThetaHealing ?
Ce impact poate avea ThetaHealing asupra vietii tale personale si profesionale ?

Tehnicile ThetaHealing, de dezvoltare si vindecare alternative ating aspecte fizice, mentale, emotionale si spirituale ale fiintei noastre. Ne ajuta sa constientizam faptul ca posibilitatile noastre in ceea ce priveste viata personala si profesionala sunt nelimitate.

Aceste tehnici ThetaHealing, accelereaza capacitatea de vindecarea a organismului, cresc frecventa de vibratie si fluxul de energie, intaresc sistemul imunitar si sanatatea, imbunatatesc vederea, detoxifica organismul, il purifica la nivel fizic si emotional; astfel intregul organism se simte si arata mai tanar.

Aceste tehnici ThetaHealing, imbunatatesc memoria, mentin pacea si calmul interior, cresc increderea de sine, discernamantul, aduc mai multa claritate in viata.

ThetaHealing ne ajuta sa descoperim noi talente si abilitati pe care le avem latente in noi, transforma frica si indoiala, extind capacitatea de a trai in bucurie.

In urma practicarii exercitilor ThetaHealing, reusim sa eliminam tiparele vechi de gandire si comportament, dobandim claritate in a privi relatile noastre, oamenii, locurile si lucrurile din jurul nostru, invatam sa avem incredere in noi.

Exista vreo legatura intre dezechilibrul pe plan personal si cel in plan profesional ?

Echilibrul inseamna a trai o viata plina, impartind timpul intre munca si activitatile personale.

Echilibru este starea de indeplinire a cerintelor de la roluri multiple, cum ar fi rolul de mama, tata, fiica, fiu, prieten, avand in vedere resursele limitate de timp, energie si bani. Cand avem mai multe roluri, pare a fi imposibil sa satisfacem toate asteptarile acestora. Insa, echilibru nu inseamna timp egal in fiecare rol.

Dezechilibrul poate fi stresant si poate produce efecte nocive atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. La nivel individual, chiar poate aduce insatisfactie in viata personala, depresie si anxietate, care se pot manifesta si in viata profesionala. Stresul poate influenta relatiile noastre cu prietenii si familia pe pan personal si cu colegii pe plan profesional. ThetaHealing ne poate ajuta sa ne regasim echilibrul.

Regaseste-ti echilibrul in viata cu ThetaHealing. Înscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023