Menu

Theta Healing interviu cu Vianna Stibal în limba română

22 septembrie 2015 - Înregistrări cu Vianna Stibal
Theta Healing interviu cu Vianna Stibal în limba română

Theta Healing interviu cu Vianna Stibal este un video în limba română, oferit de Cristina Hlusak.

În această înregistrare, Vianna Stibal, Fondatoarea Theta Healing, dezvăluie, pentru prima dată, una dintre cele mai puternice tehnici de energie care a fost vreodată scrise într-o carte, Theta Healing.

Theta Healing este un simplu proces meditativ și eficient, care oferă un echilibru fizic, mental și spiritual, imediat și de durată. Crearea unui contact „direct” cu Sursa Supremă, oferă posibilitatea de a co-crea realitatea, în orice moment.

Filmatul a fost înregistrat în casa Viannei din Statul American Idaho Falls. Aceasta conține un interviu acordat în exclusivitate Viannei Stibal.

Această filmare este pentru oricine a urmat deja cursuri Theta Healing, cât și pentru cei interesați în această disciplină.

Acest video a fost așteptat cu nerăbdare de către întreaga comunitate Theta Healing. Prima versiune a acestui video a fost vândut în mai mult de 2.000 de exemplare în doar câteva luni.

Vianna Stibal este Fundatoarea Theta Healing. Vianna a instruit mii de cursanți pentru a accesa la starea Theta, în care undele cerebrale ajung în ai puțin de 30 de secunde la 4-7 cicluri pe secundă.

Vianna Stibal susține că a folosit această tehnică pentru a se vindeca și că a realizat mai mult de 40.000 de „citiri intuitive”. Ea împărtășește această tehnică simplă, dar puternică, pentru a ajuta procesul de evoluție al omului prin vindecare și conștientizare a iubirii necondiționate.

Vianna spune că a dezvoltat capacitatea de a vedea în mod clar corpul uman și de a face transformări în ADN, accesând o stare naturală la un nivel subconștient.

Vianna Stibal a învățat mii de oameni cum să se „conecteze cu Atoatecreatorul,” pentru a co-crearea și a facilita procesul de vindecare. Experiența sa oferă cunoștințe despre corpul uman și a sistemelor sale.

După ce a aplicat Theta Healing mai mulți ani, în multe locuri din lume și în diferite culturi, Vianna Stibal a dobândit o cunoaștere profundă a psihicului uman. Astfel, Vianna Stibal a format instructori și practicieni în 14 țări.

Vizionează aici înregistrarea. Contactează-ne pentru mai multe detalii la: [email protected]

Vianna Stibal Planuri ale existentei

Mai multe detalii:

  • Înregistrare video filmată în casa Viannei Stibal din Idaho Falls SUA,  a unui disc dintr-un pachet DVD de două discuri.
  • Interviu cu Vianna Stibal despre Theta Healing și Planuri ale existenței
  • Traducerea în limba română inclusă
  • Durata: 52 de minute

Preț: Gratuit

Vino alături de noi. Înscrie-te acum la cursurile noastre:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279
Las Vegas, Nevada, 89123 USA
Toll Free si Fax: +1-800-565- 9475
Telefon: +1-702-538-0999
 
Telefon România: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro