Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing in viata si in cariera ta cu Cristina Hlusak (Video)

Cariera Theta Healing in viata este titlul conferintei sustinute de Cristina Hlusak la Festivalul Body Mind Spirit in 2004 la Bucuresti.

Cariera ThetaHealing – ThetaHealing in viata si in cariera ta este titlul conferintei din cadrul festivalului Body Mind Spirit din prima editie a anului 2014.

Acest video a fost inregistrat la Conferinta “ThetaHealing in viata si in cariera ta” din cadrul celei de-a XIII-a editie a Festivalului Body Mind Spirit a avut loc pe data de 14-16 Februarie 2014. Conferinta a fost sustinuta in Bucuresti la Sala Palatului.

Speaker: Cristina Hlusak – Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008 Maestu cu Certificat in stiinte ThetaHealing

Titlul conferintei: Theta Healing in viata si in cariera ta

Descrierea conferintei

Aplica ThetaHealing pentru a avea tot ce iti doresti. Aplica ThetaHealing pentru a fi in propria putere.

Descopera esenta profunda a ceea ce esti TU cu adevarat – a ceea ce transcende corpul, varsta, sexul, spatiul fizic, cultura, aspectul, convingerile.

Acceseaza energia inteligentei infinite care Te-a creat si care sta la baza constiintei, inclusiv a vietii.

Incepe acum. Aplica ThetaHealing in viata si in cariera ta.

Tu cu cine faci ThetaHealing? Pentru mai multe detalii despre tehnicile ThetaHealing si despre cursurile ThetaHealing sustinute de Cristina Hlusak intra pe www.cristinahlusak.com.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023