Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
THETA HEALING BAZA – CURSUL CARE SCHIMBA CURSUL VIETII

ThetaHealing Baza este cursul vietii pentru ca este primul curs cu care poti sa pasesti in lumea ThetaHealing. Acesta este cursul care schimba cursul vietii tale. Este cursul care te ajuta sa te eliberezi de toate formele de auto-sabotaj bazate pe multe convingeri.

La baza acestor convingeri pot fi multe altele, cum ar fi convingerea de a nu merita a fi iubit(a), de a nu merita a avea prosperitate si fericire, de a ne sacrifica pentru altii, sau ca nu ne vom asemana cu altii daca am avea prea mult succes intr-o lume in care multi se lupta sa supravietuiasca, etc.

Schimbarea convingerilor la cursul ThetaHealing ADN2 Baza includ iertare si auto-acceptare, inlocuirea sentimentelor profunde de frica, tristete si furie, cu sentimente benefice pentru sine si pentru altii.

Cu ajutorul tehnicilor ThetaHealing putem reprograma si transforma credinte si convingeri, putem alege noi programe, ne putem crea constient viata.

Putem aplica aceleasi principii pentru a vindeca diferite afectiuni fizice, afectiuni emotionale, mentale si psihologice. Ne putem reprograma mintea pentru abundenta, succes, dragoste, fericire si orice altceva putem imagina.

Ce doresti sa creezi sau sa schimbi in viata ta? 
Identifica convingerile care te pot bloca in cele mai diverse aspecte ale vietii.
Fii constient(a) de ele. Invata sa le inlocuesti.

Te invitam alaturi de noi la cursul care schimba cursul vietii tale, Cursul ThetaHealing ADN2 Baza.

La acest curs vei invata cum sa indentifici convingeri adanc inradacinate in subconstient si cum sa identifici blocaje care pot impiedica realizarea visurilor tale. De asemenea, vei invata cum sa aplici implementari afirmativ concepute, care te ajuta la transformarea ranilor profunde de la nivelul sufletului.
Acest curs iti va ridica vibratia, te va ajuta sa-ti regasesti stralucirea si potentialul tau cel mai inalt. Te va ajuta sa-ti “reamintesti” scopul tau in viata si sa iti implinesti dorintele inimii tale.

Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine. 
Alege sa faci primul pas pentru a-ti schimba viata alaturi de noi.
Restul vine de la Sine.

Inscrie-te acum la Urmatorul Curs ThetaHealing Baza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023