Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ThetaHealing ca filozofie spirituala

ThetaHealing ca filozofie spirituala, este o tehnica de meditatie, creata de Vianna Stibal in 1995, in timpul propriilor sale calatorii spre vindecare.
 
In cartile sale, Vianna Stibal descrie calatoria sa personala de vindecare si conexiunea cu Creatorul folosind aceasta tehnica de meditatie. 

Desi practic ThetaHealing din 1998, primul sau curs ThetaHealing pentru instructori a fost organizat in 2006, la care bine-nteles ca am participat! 🙂

Vianna a dorit mai intai “sa-si perfectioneze singura tehnica”, dupa cum ne spunea la prima intalnire, inainte de curs.

Deci, ce este ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnica de meditatie care foloseste o filozofie spirituala, cu scopul de a imbunatati mintea, corpul si spiritul, in timp ce se apropie de Creatorul a Tot Ceea ce Este.

Cu ajutorul tehnicii ThetaHealing te poti elibera de convingerile limitante. Vei vedea ca poti sa traiesti viata cu ganduri pozitive, dezvoltand virtutii in tot ceea ce faci. 

Prin meditatie si rugaciune, tehnica ThetaHealing te sustine sa traiesti un stil de viata pozitiv.

Invata cum sa folosesti propria ta intuitie naturala, la primul Curs ThetaHealing Baza. Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing predat de mine, Cristina Hlusak.

Vei descoperi la Cursurile ThetaHealing pe care le predau, ca rugaciunea focalizata foloseste undele cerebrale „Theta” si „Delta”, incorporand fizica si fizica cuantica.

Astfel, poti fi martor(a) la transformarile instantanee care creeaza o bunastare fizica si emotionala. 

Vei vedea ca prin tehnica ThetaHealing, abilitatile intuitive pot fi folosite pentru a produce schimbari spontane si bunastare fizica si emotionala.

ThetaHealing si Medicina Conventionala

Tehnica ThetaHealing a fost intotdeauna predata de Vianna Stibal cu scopul de a fi utilizata impreuna cu medicina conventionala. 

Tehnica ThetaHealing nu este destinata diagnosticarii, prescrierii, tratarii sau vindecarii vreunei boli, fizice sau psihice. 

Aplicarea tehnicilor ThetaHealing este special conceputa pentru abordarea problemelor spirituale care pot cauza stres sau alte afectiuni.

Tehnica ThetaHealing nu trebuie niciodata interpretata ca o reteta sau ca o promisiune, desi vei vedea imediat beneficiile ThetaHealing.

Descopera mai multe beneficii ThetaHealing

Informatiile, instructiunile sau sfaturile ThetaHealing nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul si ingrijirea medicala. 

Nu trebuie sa intrerupi sau sa modificati niciun tratament sau medicament in conformitate cu recomandarile medicale, cand inveti ThetaHealing.

Incepe acum calatoria ta ThetaHealing. Inscrie-te la urmatorul Curs ThetaHealing Baza predat de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023