Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Tu ce iti doresti de Craciun?

Tu ce iti doresti de Craciun? Cadouri multe? Bucurii? Sa iubesti? Sa fii iubit(a)?

A nu fi iubit este cea mai mare frica. Sa iubesti, dar sa nu stii cum, este linistitor, dar superficial.

Doar Divinitatea din tine te cunoaste pe deplin si te iubeste cu adevarat. Fiind iubit de Divin, iti ofera siguranta. Divinul este iubire; iubirea neconditionata.

Tot ceea ce iubim noi este conditionat si toate aceste conditionari ne conditioneaza.

Numai Divinitatea ne elibereaza de pretentii. Ne smereste si ne fortifica in orice dificultate din viata.

Nimic si nimeni nu te poate iubi mai mult decat te iubeste Divinul din tine. Nimic si nimeni nu te poate ajuta mai mult decat o poate face Divinul prin tine si pentru tine.

Divinitatea este iubire. Mai mult nu putem cere. Divinitatea este Lumina. Mai sus nu putem privi. Divinitatea este calea Adevarului. Mai departe nu putem merge.

Cand pierzi conexiunea cu Divinul din tine, te pierzi de la drumul tau.

Am avut prietene care doreau sa fie suple pentru a se bucura de Craciun. Si cu cat isi conditionau Cracinul, nu se puteau bucura de el. Altele doreau sa fie suple pentru a beneficia de cadourile pe care urmau sa le primeasca. Si de fapt, nu le-au primit niciodata asa cum credeau.

Altele, nu mancau nici la cina de Craciun, pentru ca de fapt nu se iubeau. Aveau doar atasamente fata de corpul lor. Si astfel au incetat sa aibă grija de perla de nepretuit. Altele cereau Divinului un cadou perfect- un om cu bani … de parca s-ar fi casatorit cu banii.

Si aici este viata noastra. Ne uitam inapoi la lucrurile pe care le-am făcut, la timpul pe care l-am risipit adunand lucuri si comori. Pentru multi, viata este ca un vis, in functie de iubirile si neantelegerile pe care le-a trait.

Deci Craciunul ar putea sa fie mai aproape de inimile noastre, de sufetul nostru.

Am putea cere de Craciun perseverenta, bunatate si toleranta. Să fim mai recunoscatori de Craciun si sa invatam din lectiile pe care ni le aduce. Sa primim fiecare dintre ele si sa le binecuvantam. Sa le simtim langa noi, la vatra de Craciun.

Si noi te invitam alaturi de noi la urmatoarele Cursuri si Evenimente. Vei invata cum sa te eliberezi de atasamente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023