Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Un Mărțișor, O Bucurie!

Un Mărțișor, O Bucurie!

Evenimentul caritabil intitulat „Un Mărțișor, O Bucurie!” la Casa Snagov – Casa de îngrijire pentru vârstnici

Casa Snagov – Casa de îngijilre pentru vârstnici – care aparține Fundației Sf. Ioan, a organizat în data de 28 februarie 2013, orele 15.00, evenimentul caritabil intitulat Un Mărțișor, O Bucurie!

Organizarea acestui eveniment a avut drept scop principal strângerea de hăinuțe, dulciuri, fructe, jucării ș.a., care să fie donate către copii din centrele de plasament și către bătrânii din azilurile de stat.

Cei care au dat curs invitației, s-au bucurat de prezența doamnei Geta HEIMERL, psiholog și scriitor, care a susținut un workshop despre „Remodelarea moleculei de ADN prin muzică și cuvânt”, introducându-ne, în același timp, în lumea Poveștilor cu Îngeri, scrise chiar de ea, de prezența domnului Gheorghe IOVU denumit și „doctor de suflete” prin muzica terapeutică, de inspirație divină, pe care o creează și interpretează, dar și de prezența doamnei Cristina G. Hlusak –  Maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing ®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing ® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls.

Cristina Hlusak

În 2008, Cristina Hlusak a obținut diploma de Maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing ®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls. 

Cristina Hlusak prezintă Theta Healing de mulți ani, în multe locuri din lume, inclusiv în România !

Pe plan profesional, Cristina Hlusak şi-a început cariera ca inginer constructor în Bucureşti, România.

Pe plan personal, Cristina Hlusak a fost din totdeauna intuitivă. S-a dedicat de-alungul anilor călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale şi spirituale, cu mult entuziasm. Astăzi, ca formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, cariera sa urmează o cale complet diferită, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii oamenilor.

Ce este ThetaHealing

Theta Healing este un sistem puternic de auto-dezvoltare, educație și conștiință aplicată.
Theta Healing ne ajută să conștientizăm că oricine dispune de capacități intuitive ce pot fi folosite pentru transformări spirituale, emoționale și fizice. Ca un mod de viață, Theta Healing ne ajută pe noi, familia și prietenii.

Theta Healing este o tehnică de lucru asupra convingerilor și sentimentelor, ne permite să identificăm blocaje, lucrând la toate nivelurile: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.

Cristina G. Hlusak își oferă serviciile de voluntariat, împreuna cu studenții ei, specializati pe ThetaHealing, copiilor din centrele de plasament și bătrânilor din azilurile de stat etc..

Evenimentul din data de 28 februarie 2013, a avut loc la Casa Snagov ( str. Codrii Cosminului, nr. 4, Ghermănești, Comuna Snagov, jud. Ilfov).

La acest eveniment au participat părinți și copii, pentru a dărui, cu bucurie, un Mărțișor (hăinuțe, dulciuri, jucării, fructe etc.) celor care au mare nevoie!

Mulțumiri și Testimoniale

“Superbă iniţiativă, să ne unim sufletele şi sa facem ce putem fiecare pentru cei nevoiași, ei chiar au nevoie de noi! Cu mare stimă….mulțumim Cristina Hlusak!” Georgiana

“Bravo pentrut inițiativă! Gheorghe Iovu știu că vine special de la Timișoara. El a cântat în multe astfel de așezăminte. De câte ori este chemat spune „prezent”.

Geta Heimerl este un alt suflet deosebit care știu că se ocupă cu mare dăruire atât de vărsnici cât ți de copii. Poveștile ei din „Lumea de Acasă” au un mesaj înalt și chiar pot fi numite „călăuzitoare”. Oameni ca Geta și Ghita Iovu ar trebui invitați în cât mai multe locuri. Ei reusesc să aducă liniște sufletească, speranță și dor de viață. Spectacolele lor chiar au magie…

De d-na Cristina Hlusak aud acum pentru prima dată și o felicit că a acceptat. Mă bucur pentru activitatea dumneaei… E minunat că cei trei și-au dat mâna sufletească ca să aducă fericirea în privirile bătrțnilor. Într-o zi și noi vom fi bătrâni…

Felicit organizatorii pentru idee și mai ales pentru efortul ca totul să fie la un nivel cât mai înalt. Îmi doresc să ajung acolo și poate chiar voi reusi!” Carmen

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023