Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
UN NOU CURS THETA HEALING CARE TE SUSTINE IN AFACERI

Cristina Hlusak lanseaza un curs acreditat ThetaHealing – Jocul vietii – creat special pentru practicienii de resurse umane, coaching, psihologi si traineri.

Cursul a fost special conceput pentru a servi nevoilor pe care le au practicienii de resurse umane si consultantii din domeniile conexe in procesele identificare, dezvoltare si materializare a abilitatilor si talentelor angajatilor.

Cursurile ThetaHealing pot fi realizate atat in house, la sediul clientului sau in cadrul cursurilor standard.

Practicienii de resurse umane, trainerii, practicienii de coaching vor invata in cadrul acestui curs cum sa includa in procesul de recrutare tehnici care sa releve abilitatile reale ale unei persoane, dincolo de CV, sa includa exercitii in cadrul sedintelor de coaching sau in cadrul programelor de training softskills.

Cursantii vor invata in cadrul acestui curs sa elimine fricile si anxietatile legate de viata de corporatie si fricile personale pe care nu le constientizeaza. Vor intelege de altfel si rolul fiecarui membru al unei echipe, vor imbunatati relatia cu clientii, vor elimina blocajele si convingerile limitative, vor intelege mecanismele furiei si vor invata sa elimine tensiunile, vor gasi adevarata motivatie si vor putea performa, intelegand rolul fiecarui om ca element indispensabil intr-o organizatie.

Prin anumite tehnici ThetaHealing, se poate identifica potentialul uman care nu este vizibil cu ochiul liber.

Tehnicile practicate de Cristina Hlusak sunt indreptate spre patru directii: oameni de afaceri (si persoane publice) care doresc sa isi creasca afacerea sau sa isi depaseasca blocajele, persoane cu afectiuni medicale, persoane care doresc sa isi imbunatateasca sanatatea prin introducerea si aplicarea multor tehnici ale medicinei alternative si complementare, printre care si ThetaHealing – traineri, coach-eri, psihologi, psihoterapeuti, pracicieni NLP si parinti si copii.

Descopera ThetaHealing si cum acestea te pot ajuta in viata si in cariera ta. ThetaHealing, ca mod de viata, cu siguranta iti va schimba viata.

Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023