Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Viata intrauterina, o existenta Divina

Viata intrauterina este o existenta divina.

Fiecare dintre noi am avut o existenta in uterul mamei noastre. Aceasta existenta, la nivel de subconstient, detine si amintiri fetale, chiar daca tu nu esti constient de ele.

Fiecare dintre noi are propria schema si matrice speciala, intr-un mod divin creata. Daca ai putea sa vezi intuitiv un copil in uter, vei vedea ca cei mai multi copii sunt foarte mandri de existenta lor in uterul mamei lor.

Toti copii sunt constienti, la un anumit nivel, de aceasta existenta. Copilul din pantec „stie” intuitiv tot. Poate fi dramatic pentru copil sa fie de sex opus fata de dorinta prinţilor.

Daca esti o femeie care a avut un avort in trecut, este bine sa te eliberezi de regretele şi/ sau vreo batalie care s-a intamplat in interiorul tau, cu toate aspectele pozitive si negative ale avortului.

Elibereaza-te de regrete, deoarece spiritul copilului va reveni pentru a locui in alt organism, in aceeaşi linie genetic.

Orice mama care are o vina din trecut cu privire la sarcinile sale, avorturile sale sau alte probleme din timpul sarcinii, ar putea sa se elibereze de aceasta vina si sa o trimita la lumina Divina, cu toate programele si convingerile inhibitoare. Cand totul este inlocuit cu iubire Divina, totul se rezolva intr-un mod Divin.

La Cursul ThetaHealing Avansat vei invata Exercitiul ThetaHealing Copilul din Pantec. Acesta este un exercitiu ThetaHealing de “curatare” a tuturor aspectelor limitative din existenta ta intrauterina, dar si din existenta intrauterina a copiilor tai.

Inscrie-te acum la uramtoarele cursuri si evenimente. Invata cum sa te eliberezi de toate aspectele limitative ale trecutului tau.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023