Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Voyager – La granitele cunoasterii

Cristina Hlusak a participat la un program in cadrul emisiunii Voyager, de la televiziunea italiana Rai 2.

Voyager a fost un program de televiziune difuzat in Italia in perioada 2003 – 2018, care s-a ocupat in principal de probleme legate de presupuse mistere nesolutionate.

Acest program, condus de jurnalistul si autorul TV Roberto Giacobbo, a prezentat si tratat documentare informationale despre asa-numita arheologie misterioasa, ufologie, paranormal, misticism si pseudosciente.

Jurnalistul TV Roberto Giacobbo este autorul al unor programe de succes precum Misteri, Stargate – Linea di confine si La Tempo del Voyager.

Programul a fost difuzat in sezoane diferite, cu titlurile de Voyager – La granitele cunoasterii, Voyager – Worlds Wonders, Voyager – Investigati, Voyager – Noua era si Voyager – La marginea cunoasterii.

Episoadele lui Voyager au fost inregistrate in Studioul TV1 al centrului de productie Rai din Torino.

Voyager a obtinut rapid un succes public considerabil. Din 2009, programul a fost difuzat sub patronajul Ministerului Patrimoniului Cultural Italia.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023