Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
3 Motive pentru care ne rugam in ThetaHealing

Motivele pentru care ne rugam in ThetaHealing sunt infinite. 3 dintre acestea sunt:

1. Prin rugaciune pastram legatura cu Divinul din noi si ne intretinem puterea de a nadajdui in El, de a crede in El si de a-l iubi.
2. Prin rugaciune dobandim ajutor de la Divinitate, ca sa implinim statornic voia Sa.
3. Prin rugaciune ne ridicam vibratia pentru trup si suflet.

Se cuvine ca, in rugaciune, sa fim focusati, nu cu gandul imprastiat. Sa fim in inima noastra si cu sufletul plin de respect fata de Divinitate, cat si fata de noi insine.

In rugaciunile ThetaHealing tinem cont de Voia Divinului care este si in noi, si in afara noastra. De aceea, rugaciunea o facem mereu cu un sentiment de smerenie.

In ThetaHealing recunoastem nevrednicia noastra in fata Divinitatii, pentru ca El nu este indatorat sa ne implineasca toate dorintele. Te-ai intrebat vre-odata, ce ar insemna daca Divinitatea din tine ar asculta toate dorintele mintii tale? Multe cuvinte sunt spuse la suparare …

A recunoaste nevrednicia noastra in fata Divinitatii nu inseamna nicidecum ca ne simtim nevrednici. Inseamna sa avem incredere ca Tatal Divin asculta rugaciunea noastra si ne ajuta daca este pentru binele nostru si in timpul nostru Divin.

Este important sa te rogi mereu, oriunde si oricand, chiar daca in mintea ta, din cand in cand, vei simti poate ca Divinul nu te va asculta.

In ThetaHealing, incepem mereu rugaciunea cu o chemare pentru Divinul care este si in inima noastra. Chimandu-L prin rugaciune, stim ca este ca un Tata Divin, gata sa ne asculte si sa ne ajute.

Noi toti suntem fii si fiicele Divinitatii care este in Tot si in Toate. Divinitatea este Tot Ceea Ce Este. De aceea ne putem apropria de El cu incredere Divina. Sa nu uitam niciodata de maretia Sa.

Descopera si tu un alt mod de a te ruga. ThetaHealing nu iti cere sa renunti la ceea ce stii si crezi. ThetaHealing iti ofera un alt mod de abordare.

Roaga-te si tu alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023