Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
5 Daruri Divine pentru tine

5 Daruri Divine pe care le constientizezi cu ThetaHealing:

1. Un dar din Spirit

Esti o fiinta spirituala.
Spiritul nostru, ca Sursa Divina, ne ofera o capacitate infinita, abundenta si bucurie. Este inteligent si puternic – mai puternic decat imaginatia noastra poate intelege. Poate face toate acestea si multe altele – imagineaza-ti ce poate face pentru tine.

2. Un dar pentru suflet

Tu nu esti sufletul.
Sufletul nostru este constiinta sau gandul. Ca fiinte multidimensionale, avem multe experiente in multe realitati, in acelasi timp, insa toti evoluam de la aceeasi sursa creatore a constiintei. Tot ceea ce ai este sufletul tau.

3. Un dar pentru minte

Tu nu esti mintea.
Mintea noastra este mediul nostru interior, creat de genetica noastra, de trecutul si prezentul nostru. Ca un computer, functia sa este de a invata, de a memora, de a procesa si de a intelege viata. Transforma-ti mintea care controleaza Spiritul intr-o minte care serveste Spiritul.

4. Un dar pentru trup

Tu nu esti trupul tau.
Trupurile noastre sunt un templu pentru Spiritul nostru si un sistem de suport fizic pentru simturile noastre. Simturile noastre ofera Spiritul nostru o fereastra spre universul fizic. Acesta este singurul motiv pentru care trupurile noastre si viata fizica au fost create. Trebuie sa devenim simturile noastre.
Adevarul nu se schimba. Te schimba.

5. Un dar pentru Tine

Nu exista nimeni ca tine.
Suntem unici asa cum suntem si nimeni – absolut – nimeni nu este la fel ca tine. Nimeni nu poate respira pentru tine. Nimeni nu poate bea apa pentru tine. Nimeni nu se poate bucura pentru tine mai mult decat tine. Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tine. Totul incepe cu tine si cu dorinta ta de a evolua.

Incepe acum calatoria ta. O faci pentru tine – pentru nimeni altcineva.

Schimba-ti viziunea asupra vietii tale. Transforma modul in care iti traiesti viata. Descopera instrumentele care te pot ajuta in calatoria ta.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023