Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ABC-DARUL THETA HEALING CU CRISTINA HLUSAK

ABC-Darul ThetaHealing cu Cristina Hlusak reprezinta o serie de webminar-uri live in care poti sa inveti cum sa aplici ThetaHealing pas cu pas.

Daca doresti sa traiesti intr-o lume mai buna, sau daca doresti sa schimbi lumea in care traiesti, incepe cu tine. Incepe aici.

Schimba lumea, ora de ora, alaturi de Cristina Hlusak si colegii tai din intreaga lume, la emisiuea ThetaHealing Live, O ora cu Cristina Hlusak.

Vino alaturi de noi. Aici avem posibilitatea de a vedea cu adevarat schimbari in viata noastra. Impreuna ne putem sustine. Impreuna ne putem ajuta. Impreuna ne putem transforma.

Nu numai dorinta noastra de schimbare ne inspira sa ne intalnim aici, dar si dorinta de a mentine starea de bine pe care o accesam. Aceasta necesita o atentie de zi cu zi, ora de ora.

Patrunde in propria ta intelepciune. Regaseste in tine pacea si linistea prin aceste profunde inregistrari. Participa alaturi de noi la aceste emisiuni transmise live.

ABC-Darul ThetaHealing cu Cristina Hlusak

In aceste emisiuni poti invata despre tehnica ThetaHealing. Poti asculta emisiunea live pe telefon, pe tableta sau pe calculator.

Aici poti vizualiza aceste webinar-uri.

Doresti sa inveti sa aplici tehnicile ThetaHealing? Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri s Evenimente ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023