Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ai incredere in procesul ThetaHealing

Ai incredere in procesul ThetaHealing.

Cu multi ani in urma am urmat un curs de sculptura. Evident, acolo am invatat cum sa sculptam in piatra.

Primul lucru pe care-l inveti, atunci cand lucrezi cu piatra, este ca ce tai, ramane taiat! Asa ca trebuie sa alegi cu grija ce bucati vei ciopli.

De asemenea, inveti ca este vorba despre un intreg proces – un dialog intre tine si piatra. Ti se arata ceea ce trebuie sa ramana si ceea ce trebuie indepartat. Nu poti decat sa ai incredere in acest proces.

La acel curs, am cunoscut un barbat care era programator. Isi castiga existenta stiind inca de la inceput care va fi rezultatul final al muncii sale. Insa, se chinuia foarte mult incercand sa sculpteze piatra.

Mai intai, taia un mic fragment. Apoi se invartea un timp in jurul bucatii sale de piatra. Apoi mai taia putin. Acest ciudat „ritual” continua, fiind intrerupt doar de sporadice pauze de cafea, saptamana dupa saptamana.

Deoarece nu stia care va fi rezultatul final, nu putea avea incredere in procesul in sine. Din pacate, nu a invatat niciodata cum sa comunice cu piatra. Pana la urma a renuntat.

Este foarte important sa ai rabdare in procesul ThetaHealing. In realitate, nu trebuie sa te grabesti.

Desigur ca timpul alocat sedintei tale cu clientul este unul limitat. Dar de la inceput, comunica cu AtoateCreatorul Divin. El iti va transmite ce considera ca trebuie sa urmezi de-a lungul timpului pe care il ai la dispozitie.

Da-I voie AtoateCreatorului Divin sa iti masoare pasii. Solicitandu-I acest lucru, vei reusi sa te incadrezi in timpul respectiv.

Conecteaza-te si cere ghidaj si indrumare. Daca simti ca te-ai impotmolit, fa o pauza de un minut si intreba-L pe AtoateCreator Divin ce se intampla. Cand orice altceva esuzueaza, respira adanc!

Pe scurt: Ai incredere in procesul ThetaHealing! Ai incredere in Atoatecreatorul Divin, in tine, in client! Este atat de simplu!

Vino la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de 21 de ani. Iti voi arata pas cu pas cum sa ai incedere in procesul ThetaHealing. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023