Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
FII TU ARHITECTUL VIETII TALE

Cei mai multi oameni fac alegeri in viata care sa fie pe deplin in acord cu felul in care isi doresc sa traiasca viata de zi cu zi. Invata si tu cum sa materializezi proiectele tale de exceptie la cursurile ThetaHealing pe care ti le ofer.

Sub conceptul ThetaHealing, si viata ta poate sa devina ca un canvas pe care poti crea un nou inceput, indiferent de ce inseamna o viata mai buna pentru tine.

Arta ThetaHealing nu are nevoie de un muzeu sau de o scena, pentru ca se poate manifesta direct, in moduri extrem de diferite.

Noi suntem aici pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele. Cursurile ThetaHealing pe care le ofer te sprijina, ca tu sa poti deveni propriul tau arhitect de viata.

Fiecare curs ThetaHealing pe care il predau iti ofera momente unice. Fiecare curs ThetaHealing pe care il ofer poate fi locul in care si tu poti sa incepi un nou drum in viata. Locul in care poate intalnesti sufletul tau pereche. Sau locul in care poti petrece o zi sau mai multe alaturi de prietenii pe care ii intalnesti mereu la aceste cursuri.

Dar ce este cel mai important este ca la aceste cursuri incepe relatia ta cu tine insuti.

Cursurile ThetaHealing pe care le ofer sunt sura ta de inspiratie si curaj de care ai nevoie.

Viata ta are nevoie din cand in cand de o reamprospatare ca la carte. Si ce modalitate mai buna de a face asta, decat intoarcerea la propriile tale origini?

Nu ma refer la aspectele de moda veche. Ma refer la tot ceea ce tu poti sa redescoperi in tine cand te intorci la originile tale. Da, este vorba despre toate aspectele mici din viata ta care te ajuta sa traiesti o viata mai implinita.

Intoarce-te deci la radacinile tale si fa din fiecare zi o calatorie demna de neuitat.

Incepe acum calatoria vietii tale spirituale cu Cursurile ThetaHealing pe care le predau. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023