Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ASPECTE DE BAZA PENTRU CHAKRA BAZA

Acest articol iti ofera cateva Aspecte de Baza pentru Chakra Baza.

Chakra Baza simbolizeaza calitati cum ar fi onoarea, adevarul, loialitatea si sinceritatea in relatii. Energia acestei chakre este puternica si are un impact puternic. Putem fi un catalizator pentru noi inceputuri, folosind corect energia acestei chakre. Deblocand aceasta energie, putem realiza noi proiecte cu usurinta.

Chakra Baza este situata la baza coloanei vertebrale. Culoarea sa este de rosie. Emotional si psihologic, Chakra Baza are de a face cu nivelul nostru de baza ale existentei, de auto-conservare si chiar supravietuire.

Chakra Baza reprezinta sursa noastra de energie.

La nivelul acestei chakre, sunt “stocate” sentimentele noastre de securitate, protectie, curaj si vointa.

Daca Chakra Baza este deschisa, putem depasi temerile noastre. Putem sa obtinem ceea ce dorim in viata, fara jena sau rusine. Deschiderea Chakrei de Baza ne ajuta sa fim expansivi si practici.

Pentru ca noi sa fim in armonie cu natura noastra fizica si spirituala, energiile noastre dense, inferioare, trebuie sa fie mai usoare, armonizate cu energiile centrelor superioare.

Acesta este unul dintre secretele pentru Chakra Baza.

Fiecare centru are o functia sa esentiala in crearea si mentinerea echilibrului nostru energetic.

Toate sistemele de meditatie cauta sa echilibreze energia chakrelor prin purificarea energiilor noastre. Chakra Baza are nevoie si de o energie de impamantare, pentru a pastra acest echilibru.

Prin impamantare, creand un „spatiu interior”, in care sa traim intr-un mod constient, constientizam modul in care dobandim si folosim energia noastra, devenim capabili sa echilibram forta vietii noastre cu Sinele nostru, la toate nivelele, mental si fizic, pana la nivelul spiritual.

Te invitam alaturi de noi pentru a descoperi mai multe secrete, aspecte de Baza pentru Chakra Baza, chiar la Cursul ThetaHealing Baza.

Deblocheaza potentialul tau, deblocand energia acestei chakre.

Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri si Evenimente. Vino alaturi de noi.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023