Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Astrologia Karmica dezvaluita intr-un pachet de carti

Astrologia Karmica dezvaluita intr-un pachet de 52 de carti de joc, poate fi usor interpretata.

Stiai ca, un pachet de carti de joc contine o combinatie a astrologiei, a numerologiei, a metafizicii si a “simbolurilor sacre”, “ascunse” in cele 52 de carti?

Istoria din toate timpurile a fiecaruia dintre noi este “inregistrata” intr-un pachetul de 52 de carti.

Bine-inteles, exista si Inregistrarile Akashice, unde sunt inregistrate toate aspectele existentei noastre.

Stiai ca exista o “amprenta karmica” lasata pe tesatura timpului, codificata in vechea limba antica a celor 52 de carti dintr-un pachet de carti de joc?

Cele mai multe combinatii numerice de 52 de carti dintr-un pachet de carti de joc (plus Joker-ul), reprezinta valorile numerice ale anului nostru solar.

Stiai ca exista un cicluri de 52 zile a timpului, la fel cum exista 52 de carti de joc intr-un pachet de carti?


Semnificatia fiecarei carti din intregul pachet de 52 de carti de joc, sau semnificatia unor combinatii din aceste carti, descrie astrologia karmica sau karma care va avea loc in timpul fiecarui ciclu din viata noastra.

Descopera mai multe secrete din astrologia karmice “ascunse” in orice pachet de 52 de carti de joc.

Data de incepere si de incheiere a fiecarui ciclu din viata noastra depinde de luna si ziua in care ne-am nascut. Acestea sunt cicluri de viata continua, de la nastere, pana la moarte.
Fiecare ciclu este caracterizat prin personificarea celor 7 planete majore ale sistemului nostru solar: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun. Saturnul se intoarce in viata noastra o data la 7 ani.

Fiecare zi a anului calendaristic are o valoare solara, la fel ca planetele care se invart in jurul soarelui. Aceasta valoare solara este simbolizata printr-o anumita carte.
De exemplu, daca cineva s-a nascut pe 10 iulie, este considerat un 5 de Diamant in pachetul de carti de joc.

Pentru a examina modul in care Astrologia Karmica se va aplica pentru aceasta persoana la varsta de 40 de ani, descoperim cartea lor de nastere – 5 de Diamant – si creem o “harta” de 40 de carti pe care le interpretam in mod corespunzator.

Simnificatia cartilor dezvaluie raportul cu corpurile ceresti, cu regulile si procedee de citire si delimitare.

Acesta este un calendar mistic al astrologiei karmice.

Descopera mai multe aspecte ale Calendarului mistic dintr-un pachet de 52 de carti.

Amprenta ta karmica dezvaluita de Astrologia Karmica este deja inregistrata in cele 52 de carti din orice pachet de carti de joc. O poti codifica prin acest limbaj mistic.

Vino alatrui de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente cu mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Personala.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023