Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Baza intregii vieti

Baza intregii vieti incepe cu structura atomica si fundamentul vietii este un schimb de energie in cadrul acelor structuri.

Cati oameni inteleg cum este sa stie ca aceasta viata nu este de fapt o realitate si poate fi schimbata?
Cati oameni inteleg ca in timp ce Spiritul şi corpul ocupa acest spatiu, a fi aici cu adevarat nu exista?
La nivel intelectual, cati oameni stiu si realizeaza constient ca totul este compus din atomi si energie care se misca la cote de vibratie diferite?

Tu crezi in miracole?

Crezi ca este posibila pentru tine o transformare instantanee?
Te-ai intrebat vreodata cum este sa ai o tamaduire instantanee?

Abilitatea de a raspunde la aceste intrebari ale mintii depinde de anumite sisteme de credinta. Cand avem un grad ridicat de constientizare, avem o alta perceptie a realitatii in care traim.

Ne dezvoltam perceptiile mai mult cand cunoastem aspectele noastre mistice. Cu practica le putem dezvolta.

Descopera puterile tale secrete. Invata cum sa le aplici la cursurile pe care le ofer.

Un bun modul de a-ti dezvolta perceptiile mistice este sa inveti sa simti. Sa inveti anumite sentimente Divine. Sa constientizezi ce te limiteaza si sa inveti cum sa te eliberezi de aceste limitari.

Acestea iti dau abilitatea de a te elibera de programe si convingeri limitative. Acestea iti ofera abilitatea de a descoperi acum sentimente pozitive pentru a te ajuta sa-ti cresti vibratia.

Citeste mai mult CE SUNT CONVINGERILE

Te poti elibera de multe convingeri si programe care atrag anumite influente – influente precum microbi si substante toxice.

Toate toxinele ne influenteaza corpul si sunt atrase catre noi de sistemele noastre diferite de credinta.

Cand intelegi elementele de baza ale intregii vieti, intelegi principiile acestor influente, pentru a te elibera de ele.

Invata cum sa te eliberezi de influentele negative care te pot limita sau conditiona.
Focuseaza-te mereu pe solutii. Descopera instrumente utile pe care le poti aplica si care te pot ajuta sa evoluezi.}nscrie-te acum la urmatorul eveniment oferit de mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Personala..

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023