Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Bazele ThetaHealing. Descopera una dintre cele mai profunde modalitati de vindecare

Modalitati de vindecare. ThetaHealing este o tehnica binecunoscuta cel mai mult prin „Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor”, la toate cele patru niveluri: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.

Cursurile ThetaHealing sunt predate de Cristina Hlusak, fondator ThetaHealing Romania. La aceste cursuri vei descoperi una dintre cele mai profunde modalitati de vindecare.

Inscrie-te acum online.

Afla mai mult despre ThetaHealing in prezentarile oferite de Cristina Hlusak la TVR 1.
Alte subiecte si exercitii predate in aceste cursuri includ discernamantul, atunci cand lucram cu ingeri calauzitori şi pazitori, o introducere in legile manifestarii, modul cum se fac citirile viitorului, echilibrarea nivelelor de serotonina si adrenalina, eliminarea metalelor grele si a radiatiilor, sufletele pereche, duhurile capricioase, cele Sapte Planuri ale Existentei, dar si protocoalele pentru transformarea unor mari diversitati de afectiuni.
Cristina Hlusak a fost consultant in constructii. Este de origine romana si sotia unui mare arhitect american, constructorul unor cladiri de renume, precum lantul de hoteluri The Venetian din Las Vegas si Macau – China.

Cristina Hlusak a renuntat la cariera sa practicata in trei continente, Europa, America si Asia si s-a dedicat studiului multor tehnici care pot impacta si rezolva in mod direct disfunctii in afaceri, in viata emotionala si sanatate.

Cristina Hlusak a adus in premiera in Romania tehnicile ThetaHealing in anul 2008 – tehnici menite sa creasca capacitatea de intuitie, schimbarea AND-ului si sa rezolve situtii concrete de business si afectiuni medicale, precum si alte tehnici – specifice unor probleme afective de relationare in cuplu si in societate.

Cristina Hlusak lucreaza cu antreprenori si oameni de afaceri notorii din Romania si din SUA, cu persoane cunoscute din showbiz, cu psihologi si psihoterapeuti, dar si cu pacienti din centre medicale. Cristina Hlusak a sustinut consultatii, terapii si cursuri de multi ani, in Rominia, Japonia, Macau, Hong Kong, SUA, Italia, Dubai, Liban, Iordania; acum si in Moldova.

Inscrie-te acun la urmatoarele cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023