Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Blocajele manifestarilor (Video)

Blocajele manifestarilor
Ce poate bloca realizarile dorintelor tale

In acest video oferit de Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania, poti sa intelegi procesul ThetaHealing, precum si Manifestarea si Abundenta cu Vianna Stibal.

Aceasta inregistrare de circa 14 minute contine, de asemenea, meditatia ThetaHealing a Viannei Stibal.

Acceseaza aici acest video ThetaHealing Manifestare si Abundenta cu Vianna Stibal.

In acest video vei intelege ca:

– Tot ceea ce manifestam noi in viata noastra se reflecta in fiecare afirmatie, gand si actiune
– Luam fiecare decizie bazandu-ne pe reflexia in oglinda a ceea ce alegem noi sa cream.
– Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarea noastra, fie ca ea este in beneficiul sau in detrimentul nostru.
– Cea mai mare provocare atunci cand vrem sa manifestam ceva in viata noastra este aceea de a hotari ce ne dorim cu adevarat.
– Noi ne cream propria realitate si este posibil sa manifestam cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi Universul; dar mai intai trebuie sa hotaram ce ne dorim in viata.

Cand incepem sa vorbim despre abundenta si cum sa o cream in viata noastra, este important sa ne dam seama ce anume ne blocheaza.

Unul dintre aspectele care blocheaza abundenta sunt resentimentele.

In acest video, Vianna Stibal impartaseste experienta studentilor ei, despre cum se manifesta resentimentele si de ce este important sa eviti cand ai resentimente.

Pentru multi, resentimente din trecut, cauzate de abuzuri fizice, psihice sau emotionale, sunt greu de uitat. Altii trebuie sa faca un efort constient de a uita anumite resentimente si de a merge mai departe in viata.

Pentru a putea crea in cele mai elevate si mai bune conditii folosind Starea Theta, trebuie sa te eliberezi de emotii negative.

Este greu sa mentinem energia iubirii neconditionate atunci cand avem resentimente.

Respectarea urmatoarelor principii este importanta in oricare dintre manifestarile si abundentele create prin undele Theta.

– Noi ne cream propria realitate.
– Sa ne gandim inainte de a cere ceva. S-ar putea sa obtinem exact ce ne dorim.
– Avem voie sa manifestam doar in propria viata.
– Sa stim foarte clar ce dorim.
– Sa formulam foarte exact ceea ce cerem.
– Trebuie sa stim exact ceea ce vrem, „cuvant cu cuvant”, si sa exprimam ceea ce dorim „cuvant cu cuvant” in rugaciunea de manifestare.
– Sa avem grija de cuvintele spuse si de formele-gand transmise, caci acestea pot crea manifestari in viata proprie, fie bune, fie rele. Ceea ce spunem si gandim ne creeaza viata.
– Sa fim constienti ca este posibil sa existe blocaje la anumite niveluri, in legatura cu ceea ce dorim sa manifestam.

Invata cum sa manifesti tot ceea ce doresti in viata ta, la cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta, predat de mine, Cristina Hlusak, Fondator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Vino alaturi de noi. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023