Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CARE ESTE CHEIA REALIZARILOR IN THETA HEALING

ThetaHealing este una dintre cele mai impresionante experiente ale vietii, o tehnica de vindecare extraordinara care te invata cum sa utilizezi intuitia ta naturala.

Aici este chieia. Dupa ce vei invata aceasta tehnica, vei vedea ca toată lumea are capacitati intuitive, care pot fi folosite pentru realizarea transformarilor fizice si emotionale instantanee.

ThetaHealing este o cale miraculoasa care te ajuta sa te conectezi la energia creatoare aflata in toate lucrurile; aceasta energie poate schimba instantaneu Convingerile si Sentimentele care au legaturi cu multe afectiuni.

Cheia ThetaHealing este o cale rapida si specifica care ne ajuta sa accesam „Starea Theta”, starea noastra naturala.

Aceasta stare ne permite sa accesam starea noastra naturala a undelor Theta, pentru a obtine stari superioare, creatoare, deosebit de potrivite pentru a face schimbarile necesare in sistemul nostru de gândire la nivel profund.

“Starea Theta” poate fi atinsa in mod normal dupa multe ore de meditatie; cu aceasta metoda insa, o putem atinge in 30 de secunde.

Exista multe dovezi stiintifice care demonstreaza ca emotiile „toxice” pot contribui la aparitia multor afectiuni si dezechilibre la multe nivele, inclusiv la nivel fizic, energetic, mental sau spiritual.

Constiinta de Sine, constientizarea, emotiile, sentimentele si puterea gandirii au o influenta directa asupra sanatatii fizice. De aceea exista un mare interes focusat pe aspectele in care mintea influenteaza trupul.

ThetaHealing ne ajuta sa inlaturam gandurile si sentimentele care provoaca anumite dezechilibre, precum si convingerile care ne pot bloca exprimarea dorintelor adevaratei noastre esente.

Metodele si aspectele particulare ThetaHealing sunt vaste, chiar infinite.

ThetaHealing este un instrument pentru influentarea directa a realitatii noastre fizice. Este procesul prin care putem sa strapungem valul universului non-fizic si sa facem, in cunostinta de cauza si in mod deliberat, schimbari in realitatea nostra de zi cu zi.

Invata ThetaHealing. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023