Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CARE ESTE MISIUNEA SUFLETULUI NOSTRU

Adevarul pentru suflet este la fel de util ca hrana pentru trup.

Adevarul nu se schimba. Te schimba.

Multi oameni din ziua de azi trateaza fara respect multe forme de viata ale animalelor, ale plantelor si ale mineralelor, crezand ca pot profita de slabiciunea acestora. Dar astfel se indreapta spre involutie, deoarece acestea detin avantajele a milioanelor de ani de evolutie.

Noi am fost acele alte animale. Noi toti am trait sub forma animalelor diferite, in linia evolutiva. Am trait milioane de ani si milioane de existente.

Pe langa dovezile fosile, codul nostru genetic demonstreaza ca toate animalele,
inclusiv noi, am evoluat de la bacterii, din ultimii 700 de milioane de ani.

Am parcurs foarte mult timp pe scara evolutiei si mai avem un pic pentru a ajunge si mai departe, in urmatoarele si ultima etapa a evolutiei noastre.

Misiunea noastra este de a invata si de a accepta adevarul despre viata. Acest lucru include si acea misiune de a accepta si de a recunoste adevarata noastra existenta din trecut.

Multi nici macar nu sunt constienti ca nu sunt constienti. Multi sunt adormiti, dar nu complet inconstienti, pentru ca atunci timpul ar sta in loc pentru ei. Un miliard de ani ar putea trece, si ei nu ar stii nimic.

Noi toti am trecut prin evenimente continue si fiecare dintre noi intelege aceste evenimente la un anumit nivel, din propria perspectiva.

“Crezi ca traiesti o singura data ?”

Multi oameni cred ca fiintele umane sunt singurulele fiinte constiente.

Adevarul este ca toata viata animalelor este constienta si vie la fel ca noi. Singurul lucru care face ca noi oamenii, sa fim diferiti de animale, este ca avem o minte cu care putem sa gandim si o ratiune la un nivel suficient de ridicat pentru a cunoaste adevarul despre viata. Cei care stiu aceste lucruri respecta animalele, natura si viata.

Descopera natura sufletului tau. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023