Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CARE ESTE ROLUL MEU IN TERAPII THETA HEALING

Terapii Theta Healing. Care este rolul meu?

Intr-o terapie ThetaHealing, rolul meu este de a te ajuta sa te dedici tie, alaturi de Divinul din tine, cel care Te-a creat. Aceasta ramane insa responsabilitatea ta.

Divinul care ne-a creat ne ajuta, ne indruma şi ne ghideaza, dar noi trebuie sa luam masurile corespunzatoare pentru a face ca lucrurile sa se intample in vieţa noastra.

De ce ma dedic acestei cariere?

Multi m-au intrebat: “De ce ma dedic acestei cariere?” si mereu am raspuns ca o fac din pasiune pentru viata.

Cum vad viata, lumea, cursantii si clientii mei?

Vad viata ca pe un dar magic si Pamantul ca pe un loc de joaca unde invatam din experiente. Lumea este un sistem minunat de feedback proiectat pentru a ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine, profund. Noi toti avem modelele noastre unice in lume si nu exista nici o modalitate corecta de gandire si de comportament.

Vad clientii si cursantii mai mult decat corp, minte si emotii. ii vad la nivel de Suflet, Spirit, Sine-Superior, Super-Constiinta, etc.

in ThetaHealing folosesc toti acesti temeni pentru a descrie aspectele noastre profunde, aspecte care transced cuvintele. Acesta este rolul meu in terapiile ThetaHealing.

Aplic tehnica ThetaHealing de multi ani. Lucrez cu multe persoane din intreaga lume, persoane cu diferite credinte si obiceiuri.

Jimmy Carter spunea ca “noi suntem un mozaic frumos de persoane diferite, de convingeri diferite, de aspiratii diferite, de sperante diferite, de vise diferite.”

Pentru mine este foarte important sa cunosc şi sa respect credinţele şi valorile individuale ale fiecaruia. De asemenea, este foarte important sa respect confidentialitatea clientilor si cursansantilor care apeleaza la serviciile mele.

Rolul meu este acela de a te ghida in procesul de a-ti reaminti cine sunt esti tu cu adevarat.

Esti pregatit(a) sa intreprinzi acţiunile necesare pentru a te cunoaste pe tine insuti cu ThetaHealing?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023