Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
9 Caracteristici ale sufletelor ranite

Exista multe caracteristici ale sufletelor ranite. Aceste articole sunt scrise pentru a-ti oferi sfaturi utile pentru a ajuta sufletele ranite, nicidecum pentru a le critica sau judeca.

Ce sunt sufletele ranite

Sufletele ranite sunt difensive.

O persoana cu un suflet ranit “functioneaza “ sub indrumarea ego-ului sau sau din indrumarea egou-ului altor persoane de care sunt legate – nu din indrumarea Sinelor lor Divin.

Pentru ca acestea sunt in mare parte ghidate de ego, simt deseori nevoia de a-si apara pozitiile, sau de a afirma intotdeauna ca au dreptate si ca numai ele stiu cel mai bine ce sa faca.

Sufletele ranite blocheaza indrumarea lor interioara.

Astfel, sufletele ranite blocheaza si sfaturile benefice.
Sufletele ranite au un ego puternic, constant.

Sufletele ranite sunt susceptibile in a asculta un sfat bun intentionat, pentru ca se simt mereu amenintate, chiar de o abordare.
Sufletele ranite au o viziune inchisa.

Sufletele ranite au un orizont inchis si de cele mai multe ori, nu vor fi interesate sa accepte diferite persoane, diferite opinii si optiuni.
Sufletele ranite repeta aceleasi greseli, la infinit.

Oricare dintre noi poate invata o lectie in viata, dar pentru sufletele ranite, lectiile de viata se repeta la nesfarsit.

Poti vedea de multe ori un suflet ranit sau o relatie abuziva a altora cu suflete ranite, acestea fiind rupte de orice realitate adevarata din perspectiva Divina.

Nici unul dintre noi nu este perfect. Toti gresim intr-un fel. Cu toate acestea, nu repetam greselile la nesfarsit. Greselile unui suflet ranit pot fi dureroase si pot provoca o mare durere sufleteasca. Dar tu poti sa inveti cum le poti ajuta.
Sufletele ranite au uitat cum sa aiba grija de ele.
Sufletele ranite nu stiu cum sa se iubeasca.

Aceste suflete nu pot lua decizii de viata singure si pot fi foarte usor influentate. Ele tin prea mult cont de parerile oricui altcuiva, mai mult decat acelea inspirate de la Sinele lor Divin.

Sufletele ranite, desi sunt ranite, nu constientizeaza ca sunt ranite si devin “oarbe” de indrumarea Divina.

De fapt, destul de des, sufletele ranite fac alegeri gresite, deoarece, pur si simplu, incearca sa “distraga” durerea sau golul pe care-l simt, fiind deconectate spiritual.

Cum poti ajuta sufletele ranite?

Invata cum sa ajuti sufletele ranite.

Inscrie-te acum la cursurile noastre ThetaHealing, predate de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023