Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce am invatat de la un renumit medic chirurg despre ThetaHealing (Video)

Ce am invatat de la un renumit medic chirurg despre ThetaHealing vei descoperi in acest video de 4 minute.

Acest video iti deschida calea catre o cunoastere mai profunda, vazuta si din perspectiva medicinii traditionale, dar si din perspectiva medicinii complementare.

Care sunt abordarile ThetaHealing din perspectiva medicala traditionala?
Cune suntem?
De unde venim?
Cand si unde a inceput viata noastra?
Ce rol are pentru noi viata noastra intrauterina?

Aceste raspunsuri, si multe altele, le vei descoperi in acest scurt video cu dr. chirurg George Bercea.

Astazi, dr. George Nercea nu mai este fizic printre noi, dar la nivel spiritual prezenta sa ramane mereu vie. Astfel de oameni au deschis calea catre o cunoastere profunda. Astfel de oameni sunt cei care au schimbat lumea.

 

Am citit intr-o revista ca din ce in ce mai multi oameni din ziua de azi se indreapta spre terapiile neconventionale pentru tratarea problemelor medicale.

NOTA

Toate informatiile din aceasta inregistrare sunt transmise numai in scop educational. Scopul acestor informatii nu este sa inlocuiasca sfatul medicului sau orice tratament urmat.

Medicina alternativa este un termen umbrela pentru o gama larga de tratamente. Printre acestea face parte si ThetaHealing.

ThetaHealing se incadreaza in afara abordarilor conventionale, traditionale, insa nu inlocuieste tratamentul medicului.

Desi medicina complementara nu este impotriva medicinii traditionale, cat mai multi oameni de pe intreaga planeta considera medicina alternativa, la fel de mult ca medicina traditionala.

Unele dintre abordarile medicinei alternative au fost bine studiate si dovedite a fi eficiente; altele nu.

Ingrijirea complementara se refera la tratamente alternative, utilizate impreuna cu tratamentul principal, traditional, si nici decum separat de acesta.

Multe practici neconventionale, precum ThetaHealing, devin in cele din urma acceptate ca parte a ingrijirii standard, conventionale.

Deoarece dovezile incep sa devina mai solide in ceea ce priveste eficacitatea, ThetaHealing este considerata o parte integrativa in ingrijirea conventionala.

Medicina alternativa, integrata, poate sa fie definita in mai multe moduri, dat toate acestea implica abordarea conventionala si complementara intr-un mod coordonat.

Medicina traditionala are grija de pacient. Medicina complementara prezinta o abordare holistica pacientului, inclusiv aspectele legate de stilul lor de viata, comunitatea lor, mediul lor si aspectele fizice si emotionale ale sanatatii lor.

Scopul medicinii traditionale este sa abordeze radacinile afectiunilor, nu doar simptomele. Aici intervine ThetaHealing.

Abordarile ThetaHealing se concentreaza asupra modului in care factorii emotionali, mentali, sociali, spirituali, experimentali si comportamentali afecteaza sanatatea fizica.

Abordarile ThetaHealing includ meditatia, rugaciunea, contemplarea, constientizarea si tehnici de relaxare si de respiratie. Insa nici una din aceste abordari nu inlocuiesc tratamentul medical traditional, conventional.

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Toate Cursurile ThetaHealing te pot ajuta in calatoria ta spirituala. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Invata cum sa lucrezi cu tine si cu cei care doresc cu adevarat sa-si schimbe viata.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023