Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CE AM INVATAT DE LA VINCENT BRIDGES

In cadrul multor cursuri la care am participat, Vincent Bridges a fost unul dintre maestrii care mi-a deschis drumurile cautarilor mele spirituale. De la Vincent Bridgis am invatat limbajul codurilor ADN-ului.

Cand si cum a inceput descoperirea limbajului codurilor ADN-ului?

Acum cinci sute de ani, o inteligenta superioara – infatisata sub forma unui inger – a comunicat omenirii un limbaj simetric, geometric, al codurilor ADN-ului, capabil sa produca o expansiune rapida a constiintei.

Stiintific, pe ce se bazeaza limbajul codurilor ADN-ului?

Aceast limbaj, ca o transformare, de la constiinta primara, pamanteasca – la o realitate mult mai mare, la nivel universal, se bazeaza pe ceea ce noi numim acum fizica plasmei.

De ce ni s-a transmis limbajul codurilor ADN-ului?

Ingerii ne-au daruit acest limbaj mai putin obisnuit, ca pe un colac de salvare, deoarece ei stiau ca omenirea va avea nevoie de o schimbare in constiinta pentru a supravietui vremurilor apocaliptice ce vor veni.

Cui i s-a incredintat limbajul codurilor ADN-ului?

Cel caruia i-a fost incredintat acest limbaj, a fost Dr John Dee, cel mai marcant om de stiinta al Marii Britanii. Matematician, astrolog, astronom, ocultist si sfatuitor personal al Reginei Elisabeth I, acesta l-a avut drept ucenic pe cel care avea sa devina scriitorul William Shakespeare, ceea ce explica vastele cunostinte si limbajul ales ale marelui scriitor britanic, provenit dintr-o familie modesta.

Cum a fost transmis limbajul codurilor ADN-ului?

La inceputul anilor 1580, Dr John Dee a primit, in camera de rugaciune a resedintei sale, vizita unui inger. Acesta i-a lasat o roca vulcanica, formata prin racirea rapida a larvei iesite la suprafata, care a devenit “ecranul” prin care Dee comunica cu ingerii.

Care este de fapt limbajul codurilor ADN-ului?

Limbajul codului ADN-ului este limbajul angelic. Dr. John Dee a urmat o calatorie initiatica in Europa, de-a lungul careia, impreuna cu Edward Kelley, un consultant al sau, a regasit matricea limbajului primordial, al comunicarii Divine. in urma acestor cautari si dialoguri cu ingerii, putem spune ca s-a ajuns la o sublimare a limbajului angelic in constiinta.

Din ce este format limbajul codurilor ADN-ului si cum este numit?

Ingerii au transmis Dr-ului John Dee un intreg limbaj, un alfabet numit “enochian”, format din litere si semne. Vincent Bridges a readus in atentia specialistilor descoperirile Dr-ului John Dee si ale lui Edward Kelley.

Cine a fost Vincent Bridges?

Autor, istoric, ezoteric si cercetator, Vincent Bridges a fost co-autorul a sase carti, implicat in mai multe documentare de televiziune pe teme variind de la Atlantis la Sfântul Graal. Auto-proclamat “antropolog al ​​ciudatului,” Vincent Bridges a fost un pionier in domeniul terapiei psiho-acustice pentru traume ale copilariei si a contribuit la crearea a trei scoli si organizatii educationale.

Ce mi-a oferit Vincent Bridges?

Vincent Bridges a readus in atentia publicului si a specialistilor, esenta cercetarile Dr-ului John Dee si ale lui Edward Kelley.Aceasta esenta este Activarea Angelica, pe care de altfel Vincent Bridges mi-a oferit-o cu mult entusiasm.

Cristina Hlusak

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023