Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce ne ofera Anul 2018

Ce ne ofera anul 2018?

Anul 2018 ne ofera un apel urias la trezire, intr-un mod bun.

Vor fi schimbari uriase din punct din multe puncte de vedere. La nivel global, lucrurile vor deveni serioase. Daca oamenii nu schimba modul in care gandesc si opereaza, nu le va fi usor.

Vor aparea multe informatii despre ceea ce sa intampla cu adevarat. Multe decizii s-au bazat pe castigul de bani pana acum, dar nu si pe ceea ce este bine pentru societate.

Increderea va fi o problema enorma si nu va mai fi acordata orbeste. Oamenii isi vor face mai mult temele si vor fi mai responsabili cu ceea ce se intampla in jurul lor.

Oamneii vor lucra mai mult impreuna. Chiar in ziua de azi, oamenii isi doresc, in general, casele mai mici si cheltuielile mai putine. Aceasta va fi in curand o noua realitate.

Oamenii vor avea in general, o mai buna intelegere a evenimentelor si vor fi mai intelepti.

Va exista si o explozie spirituala. Oamenii vor simti mai mult nevoia de spiritualitate, cautand sa faca parte dintr-un colectiv, in care sa-si impartaseasca aceleasi valori.

Daca simti ca face parte din acesti oameni, daca cauti un colectiv in care sa-ti impartasesti valorile, te invit la urmatoarele cursuri si evenimente oferite de mine, Cristina Hlusak.

Oamenii incep sa inteleaga unde sa se uite acum, realizand unde se afla deceptiile lor. Nu putem sa oprim evolutia si ceea ce nu poate fi schimbat.

Este important sa intelegem partile bune si rele a oricarei situatii. Probabil chiar era necesar sa trecem prin aceste schimbari.

Oamenii incep sa se trezeasca si sa inteleaga mai mult. Incep sa aibe mai multa dragoste pentru colectivul din care face parte. Inimile se deschid mai mult ca niciodata, cu mai multa compasiune. Femeile se ridica la putere, preluand functii in toate domeniile.

Acesta este un an al noilor posibilitati, in care oamenii incep sa se roage mai mult.

Descopera ce este rugaciunea ThetaHealing.

Acestea sunt 3 motive pentru care ne rugam in ThetaHealing.

Lucrurile sunt mai bune, mai diferite. Cresterea uriasa a constiintei spirituale si a constientizari pe pamant, ne ofera lucruri mai bune si mai diferite.

Cu aceste schimbari, deja oamenii se simt mai puternici, cu un sentiment de pace, uniti, impreuna.

Cu multi ani in urma, nu aveam de ales. Acum ni se ofera o noua sansa sa evoluam, cu o noua tehnologie revolutionara, in pragul unei epoci exponentiale.

La Multi Ani!
Un an binecuvantat tuturor!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023