Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Craciunul pe masura ce evoluam

Craciunul pe masura ce evoluam este diferit. Craciunul este diferit pentru fiecare dintre noi. Este diferit pe masura ce inaintam in varsta. Este diferit pe masura ce evoluam. Este diferit pentru majoritatea oamenilor. Este diferit in fiecare casa, în fiecare familie, in fiecare oras, in fiecare tara. Craciunul este diferit in compania cuiva placut si foarte diferit pentru un orfan.

Cei mai multi dintre noi ne reamintim Craciunul. Acel timp, aceea zi, in care eram in lumea noastră magica. Toti am pastrat in memoria noastra amintiri frumoase sau nu.

Multi traiesc cu dorul de a regasi acele momente de acasa, cu bucurii si sperante. Acele momente in care eram in jurul focului de Craciun. Si asa se face ca aceasta imaginea ramane strălucitoare in inima noastra la fel ca ochii luminosi a unui copil bucuros.

Acestea sunt memoriile sufletului, memorii pe care le inmagazineaza – una cate una.

Dar a sosit timpul in care sa ne dam seama de limitarile gandurilor noastre. Cu siguranta, au fost momente cand am iubit Craciunul din perspectiva unei persoane dragi. Atunci doream de la acea persoana plinatatea fericirii noastre, pentru ca o vedeam perfecta.

Atunci ne doream ceva prin cineva. Ne doream ceva din perspectiva cadourilor, la vatra de Craciun. Atunci ne inpleteam si ne imbogateam viata cu coroane si ghirlande in numele cuiva. Au fost, cu siguranta, momente luminoase ale unui Craciun frumos, pentru multi dintre noi, dar nici unul dintre acele momente nu nu au fost reale.

De ce? Pentru ca lucurile pe care le iubim cel mai mult sunt cele care ne distrug.

Stiu ca multi nu sunt de acord cu mine cand scriu aceste randuri. Si daca nici tu, cel care citesti, nu esti de acord cu aceste cuvinte, nu conteaza pentru mine.

Pentru mine, tot ce conteaza este Divitatea din mine.
Nu poti sa iubesti nimic mai mult decat iubesti Divinitatea din tine.

Regaseste iubirea Divina a Divinului din tine. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023