Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cristina Hlusak – Ce este ThetaHealing – Interviu pentru Carti Bune

Cristina Hlusak – Ce este ThetaHealing – Interviu pentru Carti Bune

5. Cum pot fi reglate disfunctiile in afaceri, in viata emotionala si sanatate prin tehnicile Theta Healing pe care le-ati adus in premiera in Romania? Exemplificati cateva dintre aceste tehnici.

Ce este, de fapt, tehnica ThetaHealing? Este o tehnica ce se focuseaza pe gand si rugaciune. Este o metoda prin care ne “invatam“ mintea si corpul sa accepte si sa imbratiseze viata cu bucurie, chiar daca in calatoria noastra, mai intalnim provocari.

Cred ca, schimband undele emise de creier sa includa starea Theta, reusim sa deblocam abilitati intuitive care ne ajuta in orice aspect al vietii noastre. Folosind meditatia, ne schimbam propria esenta si reusim sa atingem un alt nivel, fie ca e vorba de aspecte spiriruale, profesionale, materiale sau legate de sanatate.

Prin tehnicile ThetaHealing predate in cadral cursurilor, invatam cum sa ne cunoastem propriile limite, cum sa ne descoperim fericirea alatruri de sufletul pereche, invatam cum sa descoperim tainele jocului divin, numit viata.

Sunt foarte multe de spus, sunt atatea aspecte legate de viata, care se pot schimba, incat cuvintele nu sunt de ajuns pentra a explica. Dar ii invit pe cititorii dumneavoastra sa descopere tainele ThetaHealing alaruri de mine, in cadral cursurilor ThetaHealing pe care le predau de aproape 17 ani.

6.Cu ce publicatii, site-uri, trasturi de presa colaborati in Romania ?

Cititorii dumneavoastra ma pot gasi pe site-ul meu, www.cristinahlusak.com si pot afla detalii despre cine sunt si ce ofer. Pot afla detalii despre cursurile urmatoare, marturii de la oamenii care si-au schimbat viata urmand aceste cursuri, informatii despre terapiile pe care le ofer si multe, multe altele.

7.Cum va pot contacta cei interesati de tehnicile Theta Healing ?
Prin email, scriindu-mi pe adresa cristina@thetahealing.ro.

8 Va rugam sa transmiteti un mesaj cititorilor site-ului si revistei Carti Bune ……

Cititorilor dumneavoastra le doresc multa sanatate in primul rand si putere sa-si indeplineasca visele, cu tot ceea ce inseamna asta. si sa tina cont ca da, visele pot deveni realitate; trebuie doar sa aiba curajul sa faca primul pas.

Multumesc site-ului si revistei Carti Bune pentru oportunitatea de a transmite o mica parte din ceea ce inseamna ThetaHealing pentra mine si ceea ce poate insemna pentra fiecare din cei ce va citesc.

Pagina 3/3

Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023