Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cristina Hlusak – Cum am descoperit ThetaHealing – Interviu pentru Carti Bune

Cristina Hlusak – Cum am descoperit ThetaHealing – Interviu pentru Carti Bune

3. Care este ….aliatul dumneavoastra, daca putem spune asa, al acestor schimbari si impliniri personale: destinul, norocul, sansa valorificata la timp, oportunitatile, liberul arbitru, providenta, divinitatea etc.?

Hmmm…care este aliatul meu…. Foarte buna intrebare!
Calatorind in cele mai indepartate colturi ale lumii, descoperind diverse culruri indigene, observand cat sunt de impliniti oamenii care nu au acces la tot ce avem noi, am inceput sa ma intreb: De ce reusesc acei oameni sa fie mereu cu zambetul pe buze?

Cum au ajuns sa se simta multumiti si impliniti avand atat de putin? Am inteles atunci cat de mult imi complicam viata cu multe lucruri si am ales simplitatea. Simplitatea mi-a readus fericirea; nu prin lucruri, ci prin viata insasi.

Tot atunci am descoperit ThetaHealing si pot spune ca m-am descoperit pe mine. Am descoperit ca ma pot ajuta pe mine, reconectandu-ma cu Divinitatea.

Am descoperit ca ii pot ajuta pe cei din jur sa capete o noua perspectiva asupra vietii, sa se reconecteze cu mediul din jur, sa alunge stresul, oboseala, agitatia din viata lor.
Destin? Noroc? sansa valorificata la timp? Liber arbitru? Providenta? Sa-i lasam pe cititori sa decida raspunsul corect.

4. Cum trebuie sa actionam daca ne dorim schimbari profunde in viata noastra?

Trebuie sa identificam ce nu merge bine. Ca sa stii modul de abordare, trebuie sa stii care este problema. Simti ca zboara timpul pe langa tine? Nu ai timp pentru familie asa cum ti-ai dori? Nu ai timp pentru tine? Te simti pierdut?

In primul rand trebuie sa ai curaj sa admiti aceste lucruri. si uite primul pas. Apoi trebuie sa identifici unde vrei sa ajungi, ce anume vrei de la viata, de la viata ta; sa faci o lista, daca vreti. si asa, identificand lucrurile care te blocheaza, problemele pe care vrei sa le schimbi, ai facut si al doilea pas. Aminteste-ti cum erai cand erai copil, cum te bucurai de un sotron jucat in fata casei, de un joc de-a v-ati ascunselea cu prietenii. Asa-i ca e un sentiment minunat, chiar daca esti adult? Aici intervin eu.

Cum, va intrebati? Prin cursurile ThetaHealing.
Ce face ThetaHealing, ce facem la aceste cursuri?

Deblocam mintea adultului, conditionata de costumele societatii, de ”ce zice lumea”. Dar daca reusim sa ne desprindem de toate aceste aspecte si sa ne reconectam cu noi insine? Cu copilul din noi? Cu spirirualitatea? Va garantez ca veti vedea schimbari pe care nu le credeati posibile.

Pagina 2/3

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023