Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CRISTINA HLUSAK – FONDATOR CENTRUL STUDIILE UNITE ARBORELE™

Ce este Centrul Studiile Unite Arborele™

Centrul Studiile Unite Arborele™ este un centru de studii pentru discipline spirituale, lider in comunitatile spirituale moderne.

Desi majoritatea oamenilor au nevoie de sentimentul de apartenenta a unui grup cu care sa impartaseasca aceleasi credinte, noi nu impunem nimanui sa isi schimbe credintele pentru a deveni membru al centrului nostru, Studiile Unite Arborele™.

Pentru noi, explorarea spirituala, terapia holistica, complementara si alternativa, sunt un stilul de viata.

Care sunt aspecte Centrului Studiile Unite Arborele™?

Ca sitl de viata, punem un mare accent pe gandirea pozitiva, afirmatii pozitive, meditatii si rugaciune.

Gandirea noastra impartaseste o credinta in prezenta universala a AtoateCreatorului, Divinului care este in fiecare dintre noi, iar una dintre temele noastre comune este respectul fata de creatia Sa, inclusiv respectul fata de natura.

Desi nu uitam de aspectul nostru uman, pentru noi, spiritualitatea este un aspect moral al vietii, un ideal care vede toata realitatea in esenta sa.

Ce inseamna spiritualitate pentru Centrul Studiile Unite Arborele™

Pentru noi, spiritualitatea inseamna caracterul de calitate care depaseste barierele aspectului lumesc. Pentru noi, spiritualitatea include credinta in puteri supranaturale, dar punem accentul pe experienta.

Ce este credinta pentru Centrul Studiile Unite Arborele™

Pentru noi, termenii ”religie” si „spiritualitate” sunt adesea aceiasi, in care credinta este mai mult o experienta interioara personala, si mai putin dogmatica.

Multi cred in „spiritualitate”, mai degraba decat in ”religie”; dar exista multe „cai spirituale” si nu exista nici un adevar obiectiv despre care este cea mai buna cale de urmat.

Noi consideram spiritualitatea ca un aspect al experientlor noastre umane.

Multi din domeniul New Age sustin ca spiritualitatea nu este religie per se, ci o conexiune activa si vitala la o forta, o putere, sau sentiment de sine profund. Altii vad spiritualitatea ca un obiectiv de „a fii spirituali”.

Pentru noi, spiritualitate reprezinta un mod de a imbunatati intelepciunea, vointa si comuniunea noastra cu AtoateCreatorul Dumnezeu si cu Universul creat de El.

Multi sustinatori spirituali indica faptul ca spiritualitatea este un proces in doi timpi:

1. O cursa ascendenta care se refera la cresterea interioara

2. O cursa descendenta care se refera la actiuni pentru imbunatatirea lumii si ale realitatilor cu lumea din jurul nostru, ca urmare a unei schimbari interioare.

Scopul nostru principal este acela de a ajuta, a forma si educa prin diferite cursuri.

Centrul Studiile Unite Arborele™ este un centru privat, autorizat si nu este asociat cu nici un aspect religios sau spiritual.

Cristina Hlusak este fundatoarea acestui centru – centru care ofera diverse terapii holistice si cursuri de constientizare spirituala. Oferim cursuri pentru certificare, pentru terapeuti, consilieri, practicieni, facilitatori de hipnoza regresiva si progresiva.

Bun venit tuturor celor interesati.
Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023