Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cristina Hlusak lanseaza un curs acreditat ThetaHealing pentru coaching si traineri

Cristina Hlusak lanseaza un curs acreditat ThetaHealing. Cursul a fost special conceput pentru a servi nevoilor pe care le au practicienii de resurse umane si consultantii din domeniile conexe in procesele identificare, dezvoltare si materializare a abilitatilor si talentelor angajatilor.

Una dintre principalele reguli ale performantei este aceea de a pune omul potrivit la locul potrivit, de a gasi un mix corect intre nevoile organizatiei si abilitatile unei persoane.

Uneori, studiile unui angajat nu vorbesc despre abilitatile sale reale, testarile si experienta acumulata pot indica doar intr-o anumita masura talentele unui angajat.

Insa, prin anumite tehnici se poate identifica potentialul uman care nu este vizibil cu ochiul liber.

O selectie de tehnici alternative, rezultatul a peste 20 ani de studiu si de practica a Cristinei Hlusak in companii din SUA, Asia si Europa, pot fi utilizate cu succes in centrele de evaluare, in alegerea candidatului potrivit si apoi in explorarea abilitatilor si talentelor reale, dupa angajare.

“In tarile occidentale este o practica des intalnita ca in procesele de plasare a angajatilor pe pozitiile cele mai potrivite si apoi in planul de dezvoltare al unui angajat in cadrul unei companii, sa se apeleze la proceduri alternative de identificare si dezvoltare a potentialului angajatilor. Acuratetea aplicarii acestor tehnici tine foarte mult de terapeutul care o face, de experienta sa de corporatie, pentru a intelege business-ul si in sine, de cunoasterea avansata a tehnicilor practicate” declara Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing Romania.

Cursurile pot fi realizate atat in house, la sediul clientului sau in cadrul cursurilor standard.

Practicienii de resurse umane, trainerii, practicienii de coaching vor invata cum sa includa in procesul de recrutare tehnici care sa releve abilitatile reale ale unei persoane, dincolo de CV, sa includa exercitii in cadrul sedintelor de coaching sau in cadrul programelor de training softskills.

Totodata, cursantii vor invata sa elimine fricile si anxietatile legate de viata de corporatie si fricile personale pe care nu le constientizeaza, vor intelege rolul fiecarui membru al unei echipe, vor imbunatati relatia cu clientii, vor elimina blocajele si convingerile limitative, vor intelege mecanismele furiei si vor invata sa elimine tensiunile, vor gasi adevarata motivatie si vor putea performa, intelegand rolul fiecarui om ca element indispensabil intr-o organizatie.

Citeste mai mult despre Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023