Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cum atragem oameni si exeriente in viata

Cum atragem oameni si experiente in viata noastra? Fiecare dintre noi creeaza totul in viata. Atragem oameni si experiente bazate pe sistemele noastre de credinta.

Convingerile noastre pot crea bogatie sau saracie, succes sau esec, singuratate sau relatii minunate. Totul este creatia noastra.

Majoritatea convingerilor sunt stocate la nivelul subconstientului si se deruleaza ca programele unui calculator, dictand experientele noastre, care la randul lor creaza viata noastra. Manifestarea primara de reconstituire a cauzei initiale, a ranilor fizie sau emotionale la nivel de suflet, implica tendinta de a atrage experiente in mod repetat.

Putem spune ca subconstientul este ca un hardrive care contine toate memoriile a ceea ce suntem.

Unele convingeri sunt formate pe baza experientelor noastre. De exemplu: Daca atingem focul, ne arde. Ne formam convingerea ca focul arde. Si aceasta convingere ne ajuta. Insa nu toate credintele ne pot ajuta. Poate ca am crescut intr-o casa cu doi parinti de succes, ambii nefericiti. La varsta de 4 ani ne putem forma convingerea ca succesul ii face pe oameni nefericiti. Poate ca aceasta convingere nu ne ajuta daca dorim sa avem succes si sa fim fericiti. Ne va face sa ne luptam pentru a realiza ceea ce ne-am dori: o familie fericita si implinita, success.

Majoritatea convingerilor formate in aceasta viata au fost create de la varsta de 4 ani. Putem observa cum acestea ne-ar putea limita.

In plus, avem convingeri transmise in ADN-ul nostru. Ne nastem cu convingeri mostenite de la stramosii nostrii, din generatiile anterioare sau acelea care au avut loc la nivelul sufletului. Si am dobandit convingeri de constiinta colectiva, a grupurilor si ale societatilor in care traim, sau pe care le ni le reamintim si le recunoastem la nivel istoric.

Multe convingeri au dus la iluzii limitate in viata pe care o traim, facandu-ne sa uitam de aspectele noastre mult mai mari. Multe pot lua chiar multe intorsaturi psihologice, iar organismul poate deveni profund ranit emotional, dand nastere la multe credinte secundare.

Iata cum atragem oameni si experiente in viata noastra. Daca doresti sa-ti schimbi modul in care iti traiesti viata, este important pentru tine sa intelegi cum functioneaza mintea noastra.

Urmatorul pss este sa actionezi. Incepe acum. Inscrie-te la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023