Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cum ne influenteaza vietile stramosilor (Video)

Cum ne influenteaza vietile stramosilor?
Cum ne influenteaza traumele din copilarie si amintirile noastre
?
Cum ne influenteaza informatia genetica pastrate in ADN-ul nostru
?
Cum ne influenteaza memoriile ancestrale, amintirile genetice profunde, din cicluri precedente sau constiinta colectiva?
Cum ne influenteaza locul in care ne nastem si in care evoluam?
Cum ne influenteaza constientul colectiv?

Te invit cu bucurie sa urmaresti acest video despre cum ne afecteaza experienta stramosilor nostrii.

Ce s-ar intampla daca bunica noastra ar fi avut o copilarie traumatizanta sau niste experiente iesite din comun de-a lungul vietii sale? Crezi ca te-ar afecta la un anumit nivel.

Crezi ca memoria poate fi transmisa mai departe din generatie in generatie, cand o persoana are parte de o experienta care o influenteaza puternic din punct de vedere psihic?

Se spune ca “sangele apa nu se face” – deci, trecutul nu poate fi doar o memorie, ci un factor genetic, o “memorie genetica”. Asadar, am putea mosteni predispozitia spre depresii, anxietate sau anumite fobii. Insa nu doar slabiciunile si tendintele negative sunt inregistrate genetic, ci si calitatile care ne fac mai puternici.

Noi ne adaptam si ne schimbam in permanenta, dar ce ne marcheaza se inregistreaza intr-o Cronica Akashica.

Deci, daca vorbim despre “memorii genetice”, trasaturile noastre de personalitate sunt influentate de un trecut pe care nu ni-l amintim si care nu ne apartine.

La fel si tendintele noastre din viata, le transmitem mai departe. Acestea, cu siguranta vor afecta vietile urmasilor nostrii.

Suntem oarecum toti interconectati cu stramosii nostri si poate de aceea se intampla ca uneori sa semanam cu acestia si fizic, si in personalitate, chiar daca noi nu am apucat sa ii cunoastem.

O ruda “plecata”, poate lasa asupra noastra o semnatura energetica, un ADN energetic care poate ne limiteaza in multe aspecte in viata.

Invata cum sa te eliberezi de aceste legaturi profunde cu stramosii tai si cum sa vindeci trecutul tau la cursurile ThetaHealing pe care le predau de 21 de ani.

Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing Baza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023