Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Curatari ThetaHealing de primavara – Primavara incepe cu tine

Curatari ThetaHealing de primavara – Primavara incepe cu tine

Exista multe modalitati aplicate pentru o curatenie generala de primavara, mai profunde decat o curatenie anuala.

Curatenie de primavara nu trebuie sa fie un efort. Un proiect bine gestionat si chiar placut, poate sa cuprinda o lista care sa ofere o imagine de ansamblu a tot ceea ce trebuie sa stii si sa faci pentru casa si curtea ta, ca procesul sa ajunga la un bun sfarsit.

Pentru multe persoane, placerea vine numai dupa ce lucrarea este terminata.

Dar asa cum este important sa curatam casa primavara, este la fel de important sa curatam corpul, sufletul si mintea. Asa cum o baie curata corpul, rugaciunea curata sufletul si meditatia curata mintea.

Vino alaturi de noi. Vei invata multe modalitati pentru a face curatari energetice.

Descopera mai multe instrumente simple, eficiente si rapide, pentru a schimba convingerile si programele tale, acelea care te pot limita.

Convingerile sunt extrem de importante in vietile noastre.

Ele ne pot programa pentru succes si vindecare, sau ne pot roti viata in spirale descendente si locuri intunecate. Convingerile chiar pot influenta cursul vietii noastre.

Invata cum sa aplici practic, la Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, tehnici informative, usor de inteles. Acestea te pot ajuta pentru a reprograma si transfomra convingerile care te pot limita. Aplicand aceste tehnici, vei vedea rezultate pozitive in viata ta.

La aceste Cursuri ThetaHealing iti voi explica modul in care sunt formate credintele care te pot influenta – si le vom transforma.

Incepe curatenia de primavara cu tine. Primul pas este sa constientizezi ce te “tine” pe loc. Al doile este sa actionezi.

Desigur, daca nu faci ceva pentru tine, poti repeta povestea. Dar cand actionezi, poti sa schimbi povestea – simplu, concret si eficient. Poti transfomra emotiile in actiune, indoiala in credinta, fricile in iubire si acceptare si tristetea in infinite bucurii.

Incepe acum. Fa primul pas. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023