Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Curiculum Cursurilor ThetaHealing

Curiculum cursurilor ThetaHealing

Centrul ThetaHealing Romania ofera intreaga gama a cursurilor ThetaHealing, pentru cei care doresc sa devina un practicant certificat sau un instructor certificat ThetaHealing.

THETA HEALING ESTE O PRACTICA DE SUCCES

Scopul nostru este de a iti oferi o experienta de calitate daca doresti sa inveti ThetaHealing.

DESCOPERA PUTERILE SECRETE THETA HEALING

Sunt Fondator ThetaHealing Romania si Reprezentant Oficial ThetaHealing Romania de mai mult de 10 ani. Am cea mai mare experienta in ThetaHealing si o cunosc pe Vianna Stibal de 20 ani.

Membrii Centrului ThetaHealing Romania iti asigura suportul de care ai nevoie la orice curs la care alegi sa participi.

Avem o expertiza de specialitate in comunicare, mediere si de lucru cu diverse grupuri dintr-o mare sectiune a multor comunitati si organizatii academice si sociale.

La Centrul ThetaHealing Romania beneficiezi de experienta mea de peste 20 ani de formare si dezvoltare personala, indiferent daca alegi sa lucrezi si sa inveti in grupuri sau individual.

Incepe acum.
Inscrie-te la cursurile noaste.
Vizualizeaza calendarul urmatoarelor noastre cursuri si evenimente

Curriculum Cursurilor ThetaHealing
Prezentare generala a cursurilor

Cursurile ThetaHealing de Baza si Avansat formeaza fundamentul cunostintele ThetaHealing. Aceastea sunt o conditie prealabila pentru a deveni practicant sau instructor certificat ThetaHealing. Desigur, cursul ThetaHealing de Anatomie Intuitiva te va duce la urmatorul nivel in practica ThetaHealing si este o conditie prealabila pentru cursurile de la nivelul superior.

Mai jos isi ofer o scurta descriere a tuturor cursurilor. Pentru datele de curs, preturile si descrierile mai detaliate, contacteaza-ne.

Fundamentele ThetaHealing – Cursurile ThetaHealing Baza si Avansat – 5 zile
Conditii de participare: Nici una
Acesta este un curs intensiv de 5 zile, care incorporeaza cursurile de Baza si Avansat ThetaHealing. Aceasta este cursul tau rapid in ThetaHealing, care isi ofera abilitatile de baza si tehnicile care stau la baza tehnicilor ThetaHealing. Acest curs iti ofera diplomele de Terapeut certificat ThetaHealing Baza si Avansat.

Cursul ThetaHealing Baza ADN2 – 3 zile
Conditii de participare: Nici una
La acest curs inveti tehnicile de baza ThetaHealing, precum si istoria si conceptele teoretice din spatele acestei modalitati. Acest curs se bazeaza 75% pe practica aplicata si experienta.

Cursul ThetaHealing Avansat – 3 zile
Conditii de participare: Cursul ThetaHealing Baza ADN2 – 3 zile
La aceasta curs vei invata mai multe tehnici de vindecare ThetaHealing pentru a obtine o intelegere mai profunda, mai multa practica si experienta in procesul de lucru asupra convingerilor si sentimentelor.

La acest curs vei primi numeroase download-uri pentru a schimba intr-un mod pozitiv si rapid propria ta viata. Acest curs te ajuta sa constientizezi diferitele energii ale planurilor de existenta si te invata sa te conecteze pe fiecare dintre aspectele fizice si non-fizice ale celor 7 Planuri de Existenta.

Cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta – 2 zile
Conditii de participare: Cursul ThetaHealing Baza ADN2 – 3 zile
Acest curs se concentreaza pe aspectele comportamentele fizice, pe atitudinile mentale si pe blocurile energetice care te impiedica sa ai abundenta pe care o meriti, ca drept divin din nastere. La acest curs, cand vorbim despre Abundenta, ne referim la Abundenta din toate planurile existentei si abundenta de toate felurile din viata ta.
Desi lista noastra de peste 100 de convingeri limitative ale cursului de Manifestare si Abundenta se bazeaza pe credinte comune, de multe ori au legatura cu abundenta pe care o primim pe deplin de la Univers, pe toate nivelurile fiintei noastre.

Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva – 15 zile
Pre-conditii: Cursurile ThetaHealing Baza si Avansat
Acest curs este pentru cei care sunt interesati sa practice tehnicile ThetaHealing la un alt nivel si sa fie pregatiti sa lucreze pe multe aspecte legate de boli fizice si afectiuni. La acest curs vei invata cum sa faci citiri intuitive si cum sa descoperi credintele si programele care pot duce la boli fizice si afectiuni.

Cursul ThetaHealing Relatii cu lumea – 5 zile
Pre-conditii: Fie Cursul ThetaHealing Anatomie intuitiva, Instructor ThetaHealing Baza si Avansat sau Cursul ThetaHealing Dig Deeper
Acest curs te ajuta sa identifici prejudecati referitoare la tari, rase, religii, clase sociale, autoritati, sexualitate si multe altele aspecte impregnate la nivel celular de care poate nici nu esti constient(a). Dupa ce vei urma acest curs vei avea mai multa intelegere, acceptare si compasiune pentru tine si pentru fiinta ta, pentru colegii si prietenii tai. Eliberandu-te de aceste prejudecati, primesti si recunosti mai multe oportunitati si poti lucra cu mai multa usurinta cu diversi clienti, colegi de munca si diferite clase sociale.

Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni – 10 zile
Pre-conditii: Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva – 15 zile
Intrucat cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva te familiarizeaza cu corpul uman intr-un mod intuitiv, acest curs se concentreaza asupra convingerilor si programelor asociate cu diverse boli si afectiuni, programe pe care Vianna Stibal le-a identificat pe parcursul a multor ani de practica. Acest curs este creat pentru cei care doresc sa obtina mai multe abilitati practice in ThetaHealing.

Cursul ThetaHealing ADN 3 – 5 zile
Pre-conditii: Cursul Theta Healing Anatomie Intuitiva
Cursul ThetaHealing ADN 3 te duce la un nivel total diferit. Pana in prezent, cele mai multe dintre obiectivul nostru a fost pe compensare credinte si programe, prin munca credinta.
La acest curs vei invata cum sa lucrezi direct cu mitocondriile ADN-ului, folosind cunostintele pe care le-ai acumulat pe tot parcursul acestei calatorii in ThetaHealing. Mai mult ca oricand inainte, vei putea aduce transformari inerente, constientizand ca esti parte din “Tot Ceea Ce Este”. La acest curs vei invata cum sa schimbi materia de baza organica si non-organica, precum si procesul teleportarii si al bi-locatiei.

Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu – 5 zile
Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu este predat separat pentru copii sau pentru adulti.
Spre deosebire de toate cursurile ThetaHealing, acesta este un curs deosebit. Acest curs te ajuta sa validezi si sa sporesti abilitatile tale psihice si intuitive si sa “citesti” toate lucrurile energetice. Folosind o varietate de procese simple si exercitii jucause, vei invata cum sa te conectezi cu fiecare dintre planurile existentei, precum si sa imbunatatesti abilitatile tale empatice, telepatice si telekinetice. Desigur, acest curs este oferit si copiilor intre 7 si 11 ani si adolescentilor intre 12 si 16 ani, dar este un curs minunat si pentru adulti.

Verifica acum calendarul cursurilor noastre ThetaHealing si inscrie-te la cursuri.

Dupa ce ai facut Cursul ThetaHealing Baza, poti participa la intalnirile noastre ThetaHealing care te ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile ThetaHealing, sa cunosti si sa impartasesti experientele tale cu alti cursanti ThetaHealing.

Nu esti inca pregatit(a) pentru un curs ThetaHealing?
Programeaza o terapie individuala. Vei putea trai o experienta minunata ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023