Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Curs ThetaHealing Animale Online

Curs ThetaHealing Animale Online
2 Mai 2023
Ora 17:00 – 21:00
Preț Promoțional!

Acest Curs ThetaHealing este creat pentru cei care iubesc animalele și au o legătură profundă și afinitate cu toate ființele vii. 

Acest Curs ThetaHealing te ajută să dobândești o înțelegere mai profundă și să câștigi încredere în vindecarea cu animale. 

Descoperi, de asemenea, cum funcționează cu adevărat ADN-ul nostru și cum să facem schimbări în viața noastră prin ADN-ul nostru.

Cursul ThetaHealing Animale te ajută să descoperi informații aprofundate despre cel de-al Treilea Plan al Existenței.

Mulți dintre cei care participă la acest Curs ThetaHealing descoperă o mare cantitate de informații despre cum să comunice cu animalele. 

În cadrul acestui Curs ThetaHealing aplicăm mai multe exerciții în care putem învăța cum să lucrăm cu animalele, fie că sunt domestice sau sălbatice, cum să ne raportăm regnului animal și cum să vedem lumea din jurul nostru într-o lumină nouă. 

Cu o înțelegere mai profundă a regnului animal, avem capacitatea de a obține o diferită perspectivă despre propria noastră natură umană. 

Acest Curs ThetaHealing te ajută să-ți îmbunătățești cunoștințele și să fii pregăt(ă) pentru informațiile din Cursul ThetaHealing Planurile Existenței.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023