Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Curs ThetaHealing Boli si Afectiuni Online Septembrie 2022

Participă la urmatorul Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni Online, în Septembrie 2022.

👉Înscrie-te acum! ⭐⭐⭐⭐⭐

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST CURS

La acest curs aplicăm exercițiile din Cartea ThetaHealing Boli și Afecțiuni, care a fost creată pentru acest curs, în 2007.

Această carte cuprinde peste 400 de pagini și conține peste 40.000 de citiri intuitive ale Viannei Stibal.

Acest curs te ajută să conștientizezi diferite afecțiuni dintr-o altă perspectivă, precum și modul în care acestea se pot manifesta la nivel fizic, mental, emoțional și/sau spiritual.

CE ÎȚI OFERĂ ACEST CURS

Acest curs, ThetaHealing Boli și Afecțiuni, îți oferă chieia a peste 100 de afecțiuni și modalitățile de protecție împotriva acestora.

În fiecare zi, timp de două săptămâni, Cursul ThetaHealing Boli și Afecțiuni îți oferă diferite exerciții ThetaHealing pentru a descoperi multe blocajele care pot creea diferite boli și afecțiuni.

Acest curs este cu siguranță pentru profesioniștii ThetaHealing interesați de o diferită abordare.

Acest curs îți arată cum sentimentele, emoțiile, credințele și programele influențează modul în care ne comportăm și maniera în care ne afectează corpul.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

*Descoperă programele, sistemele de credință, convingerile și aspectele intuitive, remediile și suplimente pe care Vianna Stibal le-a sugerat în tratarea anumitor boli și afecțiuni.

*Metoda ThetaHealing îți oferă o înțelegere în profunzime a afecțiunilor, din punct de vedere intuitiv.

*Prin tehnica ThetaHealing poți să descoperi sistemele de convingeri pe care le ascunde o afecțiune, ce poate impiedica o vindecare și dezechilibrele emoționale, mentale și spirituale care pot fi cauza diferitelor afecțiuni.

Preț € 1.400.00 Euro sau schimbul valutar în RON la cursul BNR

ÎNSCRIERI:
Email: cristina@thetahealing.ro


Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023