Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Curs ThetaHealing Boli si Afectiuni

Va invitam cu multa bucurie sa participati la Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni.

Pentru detalii si inscriere, va rugam sa ne contactati pe email: cristina@thetaHealing.ro

Cursul ThetaHealing Boli si afectiuni este un ghid al vindecarii pe cale intuitiva. Titlul este de la sine explicativ. 

Ce este Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni

Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni predat de mine, Cristina Hlusak, Formator de Dezvoltare Profesionala si Fondator ThetaHealing in Romania din 2008, te invata ca, a ramane sanatos necesita cunoastere si atentie. 

Aceasta este un curs excelent, in care sunt prezentate metode si aplicatii terapeutice uimitoare.

Ce iti ofera Cursul Boli si Afectiuni

Cursul ThetaHealing Boli si Tulburari iti ofera detalii instructive despre multe boli si afectiuni, prezentate din perspectiva intuitiva. Acest curs este pentru cei deja familiarizati cu procesele Terapiei ThetaHealing.

Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni ofera instrumentele necesare unui bun terapeut ThetaHealing.

Care este tematica Cursului ThetaHealing Boli si Afectiuni

La acest curs lucram in detalii programele, convingerile, perspectiva intuitiva, remediile si suplimentele pe care le recomanda Vianna Stial pentru diferite boli si afectiuni.

Ce include Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni

Cartea Boli si Afectiuni scrisa de Vianna Stibal, este una dintre cele mai bune referinte. Poate fi folosita ca un ghid de referinte pentru toti terapeutii ThetaHealing.

Citește mai mult:

Ce înveți la Cursul ThetaHealing Boli și Afecțiuni

Un ghid al vindecării intuitive

La ce te ajuta Cartea Boli si Afectiuni in cariera de terapeut

In cariera de terapeut ThetaHealing, aceasta este o carte esentiala pe care o poti folosi zilnic. Este foarte descriptiva si detaliata.

“Acest ghid al vindecarii pe cale intuitiva a bolilor si afectiunilor insoteste cartile Theta Healing si Metoda avansata de Terapie Teta, in care a fost prezentata aceasta metoda terapeutica uimitoare si aplicatiile ei.

Instrument de referinta perfect pentru cei deja familiarizati cu procesele pas cu pas ale Terapiei Teta, Terapia Teta – Boli si afectiuni descrie amanuntit toate programele, convingerile, perspectiva intuitiva, remediile si suplimentele pe care le recomanda Vianna pentru diferite boli si afectiuni, bazate pe experienta acumulata in peste 47.000 de sedinte terapeutice in care a vindecat pe cale psihica numerosi clienti. Scrisa in format alfabetic pentru o referinta rapida, aceasta carte descrie o lista extinsa de boli si afectiuni, pentru care recomanda o cale revolutionara de vindecare.


Pornind de la noile dovezi stiintifice care atesta ca emotiile negative contribuie la aparitia bolilor si de la convingerea din ce in ce mai larg acceptata ca emotiile, sentimentele si puterea gandului au un efect direct asupra starii de sanatate, din ce in ce mai multi oameni realizeaza la ora actuala ca influenta mintii asupra corpului poate juca un rol decisiv in crearea unei stari de sanatate perfecte. Cartea de fata isi aduce o contributie importanta la raspandirea noii paradigme in universul terapeutic si poate reprezenta un miracol autentic in viata ta.


Vianna Stibal este artista, autoare, profesoara si medium intuitiv. Desi sediul ei este in Idaho Falls, SUA, ea este ferm hotarata sa isi raspandeasca noua paradigma terapeutica in intreaga lume, scop in care a antrenat instructori si practicanti care opereaza la ora actuala in peste 25 de tari.”

Inscrie-te acum la acest curs, completand formularul de mai jos:

[fc id=’2′][/fc]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023