Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cursurile ThetaHealing cu Cristina Hlusak

CURSURILE THETAHEALING CU CRISTINA HLUSAK:


1. Cursul ThetaHealing ADN2 Baza

Durata: 3 zile

Cursul ThetaHealing ADN2 Baza te introduce in tehnicile ThetaHealing si se concentreaza pe activarea ADN-ului in fiecare participant.

Citeste mai mult despre CE ITI OFERA ACTIVAREA ADN-ULUI

Descopera SECRETELE ACTIVARII ADN-ULUI
Participantii vor experimenta o deschidere a iubirii neconditionate a Divinului, in acest curs de 3 zile intensive.
Conditii prealabile: Nici una
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing ADN2 Baza predat de Cristina Hlusak


2. Cursul ThetaHealing ADN Avansat

Durata: 3 zile
Cursul ThetaHealing ADN Avansat extinde in 3 zile intensive informatiile din Cursul ThetaHealing ADN2 Baza, cuprinzand o intelegere in profunzime ale celor sapte planuri ale existentei, care ne inconjoara.
Conditii prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza

Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing ADN Avansat

Citeste mai mult CE INVETI LA CURSUL THETAHEALING AVANSAT

3. Cursul ThetaHealing Manifestarea si Abundenta

Durata: 2 zile
In ThetaHealing, conceptul de manifestare este credinta ca este posibil sa creem ceva in lumea fizica cu ajutorul conexiunii la Divin. Orice declaratie, gandire si forma de actiune este reflectata si manifestata in vietile noastre. Fiecare decizie reprezinta o reflectie in oglinda a ceea ce alegem pentru a crea.
Ce gandim si spunem, are un impact direct asupra manifestarilor noastre, fiind in beneficiul sau dezavantajul nostru.
Conditii prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza si Cursul ThetaHealing ADN Avansat

Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Manifestarea si Abundenta


4. Cursul ThetaHealing Suflete Pereche


Acest curs este creat pentu cei care au deja un suflet pereche compatibil, si pentru cei care sunt in cautarea sufletului pereche cel mai compatibil.
Aceast curs de 2 zile se bazeaza pe eliberarea bagajului emotional si ne ajuta sa ne bucuram de o relatie senina alaturi de sufletul pereche.
Conditi prealabile: Cursul ThetaHealing ADN Baza si Cursul ThetaHealing ADN Avansat
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Suflete pereche


5. Cursul ThetaHealing Anatomie intuitiva


Acest curs este destinat terapeutilor seriosi care doresc sa devina foarte buni in scanarea si vindecarea corpului si care doresc sa se dedice acestor tehnici.
Cursul ofera informatii practice despre corpul uman, documentate cu filme Discovery.
Cursul de Anatomie Intuitiva reprezinta o calatorie in profunzime,
care-l va initia pe terapeutul ThetaHealing in scanarea intuitiva a corpului, oferindu-i posibilitatea sa cunoasca intim si intuitiv organele si sistemele corpului uman.
Conditii prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza si Cursul ThetaHealing ADN Avansat
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva


6. Cursul ThetaHealing ADN 3


Cursul ThetaHealing ADN3 este clasa mult asteptata pentru practicantii avansati ai cursurilor ThetaHealing. In cadrul acestui curs, descoperi modul de a transmuta si transforma materia organica si materia non organica. Cu cat studentii au participat la mai multe clase, cu atat au o mai buna intelegere in a aplica exercitiile de la aceasta clasa si sunt mai pregatiti pentru acest curs, Cursul ThetaHealing ADN 3.
Conditi prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza, Cursul ThetaHealing ADN Avansat si Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva.
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing ADN 3


7. Cursul ThetaHealing Relatii cu Lumea


Cursul ThetaHealing Relatii cu lumea se concentreaza pe culturi si credinte specifice ce pot declansa probleme actuale si din trecut, legate de rase, religii si oameni. Odata ce aceste probleme de credinta vin la lumina, sentimentele negative sau resentimente ascunse vor fi eliberate, chiar din secole trecute. Acest curs de 5 zile permite participantilor sa imbratiseze si sa accepte oamenii si culturile din lume cu iubiree neconditionata …
Conditii prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza si Cursul ThetaHealing ADN Avansat
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Relatii cu lumea


8. Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu

Durata: 5 zile sau 16 mini-cursuri de cateva ore
Lumea noastra este acum binecuvantata cu copii curcubeu, adolescenti si tineri talentati intuitiv, cu amintiri din alte timpuri si locuri, care aduc cu ei o iubire infinita si multa rabdare. Acestea sunt suflete intelepte care ofera o noua intelepciune si care au capacitatea de a schimba lumea din jurul lor. 
Acest curs poate fi predat in 5 zile sau in 16 diverse zile, prezentand cursuri de cateva ore.
Conditii prealabile: Nici una
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Copii curcubeu


9. Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni 


Durata: 10 zile
Aceast curs creat pentru a pregati si certifica Terapeuti ThetaHealing pentru titlul de Master ThetaHealing. Cartea ThetaHealing Boli si Afectiuni a fost creata in 2007, cu peste 400 de pagini realizate din mii de lecturi ale Viannei Stibal …
Conditii prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza, Cursul ThetaHealing ADN Avansat si Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva
Citeste mai mult despre Cursul ThetaHealing Boli si Afectiuni


10. Cursul de o zi ThetaHealing Suflete pereche


Acest curs ne introduce in tehnicile ThetaHealing si ne permite sa experimentam lucrul cu undele Theta. Ne ajuta, de asemenea, sa gasim cheia convingerilor legate de sufletul pereche mai compatibil.
Conditi prealabile: Nici una


11. Cursul ThetaHealing RHYTHMAcest curs te pregateste pentru a putea sa regasesti echilibrul Divin in viata ta, ritmul perfect Divin al vietii tale.
La acest curs vom schimba convingeri limitative, vom face noi implementari, vom regasi pacea interioara, linistea sufleteasca si fericirea, vom antrena mintea, corpul si spiritul, conectandu-ne la frumusetea noastra interioara, vom invata sa ne iubim într-un fel nou si entuziasmant, imbratisand divinitatea din noi.  
Conditi prealabile: Nici una


12. Cursul ThetaHealing Jocul vietii


Acest curs de 3 zile a fost creat pe baza cazurilor reale de succes si ofera o oportunitate de a elimina convingerile limitative specifice.La acest curs vei primi sute de sentimente pozitive pentru a obtine succesul pe care il meriti in viata ta si in afacerile tale.
Acest curs iti permite sa te transformi intr-un jucator de succes al jocului Divin al vietii.


13. Cursul ThetaHealing Plante

Durata: 1 zi
Cele sapte planuri ale existentei detin multe mistere care inca nu au fost dezvaluite.
Acest curs extraordinar al plantelor te invata sa cunosti si sa apreciezi regnul vegetal mai mult decat oricand.
Vei avea o revelatie minunata la acest curs si vei constata ca regnul vegetal este mult mai avansat decat noi toți am considerat, avand cele mai intelepte si cele mai venerate calitati.
Plantele transmit enorm de multa energie cu care fuzionam si comunicam.
La acest curs vei invata din experienta plantelor, vei constata ca ele deja ne cunosc. Vei fi recunoscator pentru aceste experiente incantatoare la acest curs ThetaHealing de o zi, Plante.


14. Cursul ThetaHealing Animale


Acest curs iti prezinta o imagine uimitoare despre animale si relatia lor cu oamenii.
Vei descoperi la acest curs, modul in care animalele noastre de companie ne vindeca si cum acestea au grija de noi atat de profund si intuitiv.
Acest curs te invata sa deschizi ochii si sa descoperi adevaratii prieteni de langa noi. La acest curs vei invata cum sa lucrezi cu toate animalele si cum ele ne ajuta sa ne eliberam de energii negative.

Conditi prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza si Cursul ThetaHealing ADN Avansat

15. Cursul ThetaHealing Planuri ale Existentei
Durata: 5 zile
La acest curs inveti cum sa lucrezi profund la toate nivelele fiintei tale, in toate planurile existentei si in toate dimensiunile. Acest curs iti ofera o constientizare profunda despre realtia sufletului tau cu fiecare plan al existentei.

Conditi prealabile: Cursul ThetaHealing ADN2 Baza, Cursul ThetaHealing ADN Avansat si Cursul ThetaHealing Anatomie Intuitiva.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023