Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
De ce sa inveti ThetaHealing? Din perspectivele unui reumit chirurg (Video)

De ce sa inveti ThetaHealing? Afla raspunsurile din perspectiva unui renumit chirurg, Dr. George Bercea
“Cum poti sa intinzi o mana de ajutor? – O mana care sa fie ca o extensie a Lui Dumezeu.” Ne explica Dr. Bercea in acest interviu.

ThetaHealing nu este numai o tehnica. Este o stiinta care aduce un surplus de cunoastere in acel bagaj de cunaostere pe care il are de altfel si un medic chirurg.

Astfel se impleteste medicina traditionala cu cea complementara.

“Este exagerat de simplu.” sa aplici ThetaHealing, marturiseste Dr. George Bercea in acest interviu.

Vizualizează aici întregul video – Un interviu cu Dr. George Bercea – Oameni care au schimbat lumea

Mi-as pune intrebari daca nu ar fi simplu. Mintea umana are tendinta de a complica lucrurile. Mintea minte, iar cine ramane blocat in capcanele mintii sale, isi complica singur viata.

Viata este un dar divin de care merita sa ne bucuram. Atat ne cere Divinul – Sa ne bucuram de viata pe care ne-a oferit-o.

Sa inveti ThetaHealing este pur si simplu. Este o modalitate pura pentru ca este DIvina si simpla, pentru ca tot ce vine de la Divin este simplu.

ThetaHealing este o modalitate naturala. si starea noastra Theta este o stare naturala de a fi.

Rezultatele cu ThetaHealing sunt vizibile. Oricine poate invata ThetaHealing. Oricine doreste sa-si imbunatateasca viata.

Centrul nostru ThetaHealing Romania se dedica de peste 10 ani in Romania tuturor celor care doresc sa se ajute.

Multumesc si Fodatorului ThetaHealing, Vianna Stibal, pentru ca mi-a oferit sansa de a fi Fondatorul ThetaHealing Romania. Ca Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania de peste 10 ani, am deschis drumurile in ThetaHealing Romania.

Nu conteaza varsta sau meseria pe care o faci. Nu conteaza cine esti si de unde esti. Tot ce conteaza este dorinta ta sincera de a te ajuta. Numai tu o poti face pentru tine.

Multumesc Dr. Chirurg George Bercea care ne-a ajutat, ne-a indrumat si ne-a invatat atat de multe din tot ceea ce i-a oferit viata pe care a dedicat-o in mare parte carierei de chirurg.

Te invit la urmatoarele cursuri ThetaHealing daca doresti cu adevarat sa aduci

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023