Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
DE CE SA STUDIEZI LA CENTRUL STUDIILE UNITE ARBORELE™

Ce inveti la Centrul Centrul Studiile Unite Arborele™?

La Centrul Studiile Unite Arborele™ se invata o spiritualitate vie, care se bazeaza pe toate credintele vii ale lumii. Consideram studiile spirituale o disciplina si cerem participantilor disciplina educationala.

Multi studenti din intreaga lume s-au inscris la Centrul Studiile Unite Arborele™, fara intentia de a deveni un terapeut.

Alti studenti au studiat alaturi de noi discipline spirituale si programe educationale cu mult entuziasm, insa si-au exprimat incertitudinea cu privire la ceea ce doresc sa faca dupa absolvirea cursurilor la care au paricipat.

Sugestia noastra este:

Nu te limita!

Exista multe oportunitati in domeniul spiritualitatii si este important sa ramai deschis tuturor domeniilor.

Calea spirituala este aceea pe care o simti profund in tine, inauntrul fiintei tale.
Multi adepti ai religiilor stabilite considera spiritualitatea ca fiind un aspect al experientelor lor religioase.

Fie ca doresti sa studiezi pentru a deveni un terapeut, sau pur si simplu pentru a obtine anumite cunostinte, te vei bucura de un anumit un stil de viata spiritual si de o imbunatatire simnificativa in viata ta, dupa ce vei urma aceste cursuri.

De ce sa studiezi la Centrul Studiile Unite Arborele™?

Oricare ar fi motivatia pentru ta pentru a studia la Centrul Studiile Unite Arborele™, calitatea si natura studiilor si programele noastre educationale pot aduce o imbunatatire significativa in viata ta.

Chiar daca multe persoane care studiaza la centrul nostru nu intentioneaza sa devina practicieni ai unei discipline, doresc sa urmeze un program de auto-imbunatatire solida a vietii, prin dedicatie si educatie in stiinte spirituale.

Care este scopul Studiilor Unite Arborele™?

Srtudiile Unite Arborele™ se concentreaza pe aspecte de constientizare interioara, iar obiectivele noastre au un scop educational.

Un stil de viata spiritual iti poate aduce mai mult potential si o viata plina de succes din punct de vedere practic, in toate aspectele vietii tale: in dragoste, casatorie, venituri, cariera, incredere interioara, liniste sufleteasca, creativitate.

Un stil de viata spiritual poate duce la o constientizare extinsa, la o sensitivitate crescuta intuitiva si psihica si la auto-realizare.

Imbunatateste-ti viata. Vino alaturi de noi.
Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023