Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Balanta

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Balanta va lumina casa a 5-a de dragoste adevarata. 

Daca esti din zodia Balanta, este important sa decizi unde doresti ca relatia ta sa mearga in viitor. Aceasta este o eclipsa emotionala deoarece este o luna plina, deci ceva se apropie de culminare.

Singura planeta care face dificila aceasta eclipsa pentru Balante este Uranus, in casa a 8-a financiara. Aceasta casa guverneaza banii altor oameni, inclusiv cardurile de credit si imprumuturile, capitalurile de risc, mostenirile, ipotecile, impozitele, pensiile alimentare, dar nu si salariul sau fondurile pe care le imparti cu alte persoane.

Banii vor fi un subiectul disputei in aceasta Eclipsa de Luna Plina. 

Daca esti din zodia Balanta si ai un partener sau o partenera, poate simti ca platesti prea mult in relatia in care esti si ca partenerul tau sau partenera ta ar trebui sa contribuie mai mult. 
Sau poate ca este vorba de o alta obligatie financiara. 

Sugestia mea este sa nu imprumuti bani unui iubit, unei iubite sau unui prieten, pentru ca probabil nu ii vei vedea inapoi. 

Tot ceea ce se poate intampla cu privire la bani, poate fi pe neasteptate, deoarece Uranus se afla in cea de-a 5-a casa. Uranus ramane in aceasta parte financiara pana in 2026.

Daca esti din zodia Balanta, este posibil sa trebuiasca sa iei o decizie cu privire la un proiect creativ. 

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Marte se afla in prezent in casa de iubire, dar este retrograd. 

Cu Marte retrograd, poti schimba opinia despre ceea ce doresti sa faci cu o relatie de dragoste sau cu o sarcina. Nu te grabi sa iei nici o decizie. Nu este momentul acum.

Cea de-a 5-a casa se refera la sot / sotie. Toata actiunea va fi concentrata aici in aceasta luna pentru Balante. Si copiii se incadreaza in domeniul acestei case.

Mercur retrograd va reveni in Leu in casa a 11-a a prieteniei, ceea ce sugereaza ca poti intalni prieteni din trecut, pe care ai fi incantat(a) sa ii vezi.

Venus, conducatorul Balantelor, va fi retrograd intre 5 octombrie si 16 noiembrie 2018.

Mercur va incepe retrogradarea din nou din 16 noiembrie pe 6 decembrie.

Soarele si Uranus sunt in contradictie in aceasta perioada. Aceast aspect poate aduce vesti neplacute si cheltuieli mari.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023