Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Lei

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Lei va aduce multe incrucisari.

Leii vor avea Eclipsa de Luna plina pe 27 iulie in Varsator; si pe 11 august, o noua Eclipsa de Soare in Leu. Leii sunt condusi de Soare – deci eclipsele solare ii influenteaza mai mult decat eclipsurile lunare. 

Daca esti din zodia Leu, ai Jupiter in sectorul de acasa pentru prima data in 12 ani si va ramane pana pe 7 noiembrie 2018. Jupiter iti ofera spatiului ideal pentru casa. 
Uranus straluceste in a 10-a casa de renume si sustine munca grea la care te-ai dedicat in misiunile de munca. 

Venus se indreapta acum spre cea de-a 2-a casa de castiguri pentru o munca bine facuta si plata vine in functie de rasplata. Leii sunt muncitori si cu siguranta vor fi rasplatiti pentru efortul depus.

O relatie apropiata, fie cu partenerul de casatorie, fie cu o persoana pe care o iubesc – fie relatia cu o persoana cu care colaboreaza indeaproape la locul de munca – va fi subiectul Eclipsei de Luna din 27 iulie 2018. Aceasta este este una dintre cele mai dure Eclipse ale anului. Ultima de acest gen a avut loc pe 15 iunie 2011 in Sagetator.

Pe 27 iulie , eclipsa de Luna Plina din Varsator ii ajuta pe Lei sa afle informatii despre aceasta persoana care este foarte aproape de ei. 

Leii sunt concentrati pe aceasta relatie apropiata. Dar cand stirile lovesc brusc, s-ar putea sa fie suparati si sa-si pierda temperamentul. 

Vor ascunde multe sentimente si se pot intreba:
“Cum de am ajuns in aceasta situatie?” 

Pe 1 august, Uranus si Marte vor fi din nou intr-un patrat furios si matematic, la fel ca pe 16 mai. 

Intoarce-te in timp, daca esti din zodia Leu. Gandeste-te, cum aceasta zi te-a afectat atunci?
Te pot uita in email-uri sau pe posee din telefonía mobil. Informative te aiuta sa constientizezi ce s-a intamplat atunci.

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie se incadreaza in Varsator in cea de-a 7-a casa, care guverneaza casnicia sau un alt tip de relatie. Aceasta eclipsa are multe incrucisari. 
Stirile pot avea de-a face cu partenerul si cu o alta perspectiva a lucrurilor.

Orice se intampla la sfarsitul lunii se va intampla brusc si intr-un mod complet neasteptat. 
Se pare ca informatiile pe care nu le-au avut Leii in trecut, ies la iveala si nu le va fi usor sa le accepte aceasta realitate. 

Se pare ca lucrurile vor dura luni pentru a fi rezolvate pe deplin. Dar, ca parteneriat, vor reviziu istoria, daca trec prin aceste provocari.

Situatia in relatie se va imbunatati dupa 27 august. Marte va ramane in Varsator pana pe 16 noiembrie si ii va ajuta sa depaseasca aceste momente. 

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Cea mai buna parte a diagramei are legatura cu casa lor. Leii pot gasi un spatiu frumos. 
Daca va ingrijoreaza sanatatea sau bunastarea mamei sau a tatalui, sau a unei persoane pe care o considerati parinte, vor fi motive de speranta. 

Leii au suportul familiei. Familia ii iubesc si le arata iubirea in multe moduri. 

Daca esti din zodia Leu si ai nevoie de ajutor, cere ajutor familiei. Te vor ajuta cu siguranta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023