Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ECLIPSA DE LUNA PLINA DIN 27 IULIE 2018 IN VARSATOR PENTRU SCORPIONI

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Scorpioni va fi dura, atragand atentia asupra casei si a familiei. Pot schimba casa – fie ca se muta, fie ca decoreaza spatiul.

Eforturile de a gasi un apartament, o casa, sau de a rezolva orice alt subiect legat de casa sau in legatura cu un membru al familiei vor ajunge la un punct culminant pe 27 iulie.

Viata este in foc pentru Scorpioni cu multa activitate in cariera (in a 10-a casa), acasa (in casa a 4-a), in relatia serioasa – daca au una (in a 7-a casa) si pentru visele si dorintele lor (din 1-a casa). 

Marte este retrograd in sectorul de acasa si de familie si va ramane aici pana pe 16 noiembrie, astfel incat Scorpionii pot fi obsedati de schimbarea casei sau a stilului de viata. Dar in noiembrie le va fi mult mai bine.

In afaceri, nu ar fi momentul potrivit pentru a lansa un nou produs sau servicii importante. 
Uranus, in unghi dur cu luna si Soarele, denota obstacole neprevazute. Soarele conduce cariera lor, deci vei avea dificultati in cerintele vietii la domiciliu si in cariera. 

Daca esti din zodia Scorpion iti sugerez sa fii atent(a), sa nu lasi nici o camera nesupravegheata in timp ce aprinzi lumanari. Nu supraincarca prizele electrice in aceasta luna. 

Marte si Uranus nu sunt in sincronizare – Uranus guverneaza electricitatea si Marte focul.

Uneori Uranus si Marte pot declansa argumente la domiciliu, cu discutii aprinse.

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Daca esti din zodia Scorpion si doresti sa semnezi acte pentru o casa, este bine sa astepti sa cumpari sau sa inchiriezi un spatiu nou. Asteapta luna septembrie sau inceputul lunii februarie 2019 pentru a creea un decor frumos. Nu face nimic acum.

Imbratiseaza simplitatea, traieste momentul si creeaza conexiuni cu toate aspectele minunate ale vietii.

Te pot ajuta sa creezi toate acestea in viata ta. Poti incepe acum, cu primul Curs ThetaHealing Baza. Inscrie-te acum la urmatorul curs. Te poate ajuta sa schimbi modul in care iti traiesti viata.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023