Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Tauri

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Tauri va fi in a 10-a casa de faima si onoruri este intr-un unghi dur cu Uranus. 

Pana pe 27 august, Taurii ar fi bine sa nu inceapa nici o afacere sau o relatie importanta in afaceri.

Un aspect intre Luna si Soare indica ca cerintele muncii se vor contrazice cu nevoile familiei. Taurii pot avea mult de lucru la birou si acasa. Aceasta conjunctura ii invata echilibrul dintre casa si munca, familie si cariera.

Taurii isi pun intrebari despre stilul de viata si isi fac noi planuri pentru cariera. Dar cu Marte retrograd in a 10-a casa de cariera, ar putea sa se simta ca si cum ar face face trei pasi inainte, doi inapoi la fiecare initiativa.

Si Mercur este retrograd pana pe 18 august. Nu este momentul pentru a lansa o nua afacere. Este un moment bun pentru a studia conditiile favorabile unei noi initiative. Este un moment pentru a planifica lansarile pentru luna septembrie.

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Aceasta Eclipsa de Luna Plina sugereaza ca trebuie sa acorde o atentie speciala carierei la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august. 

Cariera va incepe sa se schimbe intr-un mod neasteptat. Poate exista un concurent feroce. 
Uranus este in unghi dur cu Marte, cu luna plina si cu Soarele pe 27 iulie, astfel incat este bine sa ramana flexibili.

Ar putea fi un fost prieten in forma de lup, cu haine de oaie, care le ascunde adevarul si care se da drept coleg sau prienten. Poate ca au presupus intotdeauna ca este. 

Aceasta eclipsa tulburatoare, dar luna viitoare va lumina sectorul de casa si de familie. Schimbarile vor incepe sa se lumineze, intr-un viitor nu prea indepartat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023