Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Efectele si Beneficiile Activarii ADN-ului

Efectele si Beneficiile Activarii ADN-ului depind de fiecare dintre noi.

Fiecare persoana care a participat la Cursurile ThetaHealing oferite de mine a avut o experienta diferita in timpul activarii ADN-ului. Acesta este ultimul exercititu pe care il ofer la primul Curs ThetaHealing Baza.

Dar am constantat ca majoritatea cursantilor care au participat la Cursul ThetaHealing Baza pe care il ofer, au beneficiat de multe transformari comune.

In primul rand au simtit un profund sentiment de “acasă”.

In al doilea rand, au constientizat existenta unui taram virbational care este profund conectat la Sursa a Tot Ceea Ce Este.

Este dificil sa explici in cuvinte sentimentele si trairile activarii ADN-ului. Numai cine are o astfel de experienta poate sa constientizeze sentimentele dincolo de cuvinte si de realitatile 3D. Pana atunci, nici nu are sens sa scriu despre efectele si beneficiile Activarii ADN-ului. Mintea nu poate sa conceapa si sa inteleaga ceea ce nu cunoaste.

Activarea ADN-ului ofera o experienta si o conexiune profunda.

Citeste mai mult despre:
Alfabetul ADN-ului transforma povestea vietii tale
Secretele activarii ADN-ului
Ce iti ofera activarea ADN-ului

Activarea ADN-ului este primul pas catre transformare. Toate transformarile necesita multa daruire si disciplina. Transformarile individuale nu se pot manifesta fara anumite angajamente si responsabilitati.

Un alt aspect pe care l-am observat la cursantii care au participat la cursurile ThetaHealing pe care le ofer, este ca devin mai constienti de alegerile pe care le fac in viata.

Citeste mai mult:
Cum sa ai claritate in orice situatie
Cum sa primesti ajutor in orice situatie

La aceste cursuri aplicam practic multe exercitii de vizualizare si imaginatie care ne dezvolta intuitia. Aceste exercitii, precum si alte exercitii de respiratie, ne ofera un profund echilibru la nivel fizic, mental, emotional si spiritual.

Gaseste aici un EXERCITIU PRACTIC DE RESPIRATIE THETA HEALING care cu siguranta te poate ajuta.

Multe dintre exercitiile ThetaHealing pe care le predau si in Romania sunt validate stintific. Munca mea ofera o baza de integrare si transformare la toate nivelele fiintei noastre.

Invata ThetaHealing cu mine. Fii deschis(a) la noi posibilitati. Incepe acum o calatorie de descoperire. Aceasta calatoria contine esenta si intentia de transformare.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023